Breaking News

O mamă ȘI-A SUGRUMAT FIUL de 11 ani pentru că l-a prins jucându-se pe telefonul ei mobil noaptea

Femeia a susținut ulterior că fiul ei a plecat de acasă în urma unei certe, dar nu a mai suportat presiunea vinovăției și a mărturisit crima

Și-a sugrumat fiul de 11 ani pentru că l-a prins jucându-se pe telefonul ei Și-a sugrumat fiul de 11 ani pentru că l-a prins jucându-se pe telefonul ei - © FocusOn News
Distribuie:

O mamă care părea a fi părintele perfect, și-a sugrumat fiul de 11 ani, acesta plătind cu moartea greșeala de a se juca pe telefonul ei, noaptea târziu, informează Daly Mail în ediția sa electronică.

Alexandra Dougokenski părea să fie o mamă iubitoare și grijulie. La rândul său, băiatul ei Rafael, chiar înregistrase o poezie pentru ea în care îi spunea cât de mult o iubește. Crima s-a petrecut la două săptămâni după ce tânărul îi dedicase poezia. Femeia a fost arestată pe data de 2 iulie, mama povestind anchetatorilor crima șocantă.

Potrivit informațiilor din presă, Rafael i-a mulțumit mamei sale pentru grija pe care a avut-o față de el și de fratele său. El a spus că zâmbetul mamei sale însemna totul pentru el. Se pare că acest lucru nu a mișcat-o absolut deloc pe femeia divorțată în vârstă de 33 de ani. Aceasta nu a ezitat și l-a sugrumat pe fiul de 11 ani, într-un acces de furie greu de înțeles pentru o minte normală.

Femeia a încercat inițial să abată atenția anchetatorilor ducându-i pe o pistă falsă. Ea a afirmat că băiatul său a fugit de acasă în urma unei certe în care s-a plâns de comportamentul său. Anchetatorii au lansat o căutare extinsă, cu ajutorul câinilor de urmă, a familiei și prietenilor. Băiatul a fost căutat în pădurea din apropierea casei familiei. Aceștia trăiau într-o zonă împădurită din localitatea Planato, statul Rio Grande do Sul.

Mama nu a putut trăi cu povara că și-a sugrumat fiul

Căutarea nu a avut niciun rezultat, poliția nereușind să-l găsească pe băiat. În cele din urmă, femeia a cedat nervos și nu a mai suportat povara crimei pe care o comisese. A mărturisit polițiștilor cum într-un acces de furie și-a sugrumat fiul de 11 ani. Femeia a afirmat că „nu mai poate trăi cu minciuna”. A spus că trebuie să scape de „povara” care apăsa asupra conștiinței sale.

La zece zile de la dispariția fiului său, ea dezvăluit locul unde au fost ascunse rămășițele fiului său. Cadavrul a fost găsit într-o cutie mare de carton. Era ascuns în garajul casei unui vecin, la doar cinci metri de proprietatea familiei.

Cadavrul aflat în descompunere a fost învelit într-un cearceaf, cu o pungă de plastic pusă deasupra capului. El a fost dus la medicina legală pentru autopsie iar mama a fost arestată.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*