Breaking News

FRATELE EROU care și-a salvat sora LĂSATĂ SĂ MOARĂ DE FOAME, a fost agresat de colegii de școală

El a fost considerat un erou după ce a hrănit-o pe sora mai mică născută în luna aprilie și a salvat-o de la o moarte sigură prin înfometare

Fratele erou care și-a salvat sora lăsată să moară de foame Fratele erou care și-a salvat sora lăsată să moară de foame
Distribuie:

Matei, fratele erou care a hrănit-o pe sora lui Katya, după ce mama lor ar fi lăsat-o să moară de foame, a fost ținta colegilor de școală, care l-ar fi agresat după ce povestea lui a fost făcută publică, informează Daily Star.

Invidioși pentru popularitatea băiatului de 13 ani care și-a ținut sora mai mică ascunsă într-un dulap în viață, băiatul a fost „urmărit la școală de către bătăuși”. El a fost considerat un erou după ce a hrănit-o pe sora mai mică născută în luna aprilie. Mama lor ar fi respins-o pe micuța fetiță și ar fi ascuns-o, interzicându-i băiatului să spună ceva despre ea.

Băiatul a căutat pe internet cum să aibă grijă de copil. El a folosit o seringă fără ac pentru a-i introduce mâncarea în gură. Mai târziu i-a dat fetiței biscuiți pentru bebeluși înmuiați în lapte, informează presa locală. Cadrele medicale din Rusia cred că a fost „salvatorul” fetei. Fără ajutorul său, fetița ar fi murit de foame.

Fetița a fost descoperită la petrecerea de aniversare a mamei, când o prietenă a auzit scâncetele copilului. Katya a fost găsită într-o geantă sport ascunsă într-un dulap dintr-o cameră închisă.

Citește și: BEBELUȘ găsit ascuns în garderoba mamei care „spera că va muri de foame”

A fost chemată o ambulanță și poliția, iar mama a trebuit să recunoască faptul că a ascuns copilul. Katya se recuperează acum la terapie intensivă. În ciuda faptului că este subnutrită grav, se așteaptă să supraviețuiască. Mama copiilor, Yulia, în vârstă de 37 de ani, a fost reținută. Conform informațiilor din anchetă, femeia „spera ca bebelușul să moară de foame”. Pentru acuzația de „torturare” a copilului, poate primi până la șapte ani de închisoare.

Fratele erou a fost salutat ca „salvator”

Matei a fost salutat ca „salvator” pentru că a hrănit copilul, chiar dacă mama lui i-a interzis să facă acest lucru. Cu toate acestea, când băiatul a mers la școală după ce povestea a apărut în presa din orașul său, el s-a confruntat cu fenomenul de „bullying”. Băiatul a fost văzut „ieșind din școală în lacrimi”.

Poate ești interesat:

 

Acum fratele erou este în grija bunicilor săi Alexander și Natalia Dranitsyn. Bunicii spun că vor aranja ca băiatul să facă școala de acasă. Deși i s-a interzis să hrănească bebelușul, el a arătat compasiune și i-a dat surorii sale mâncare fără permisiunea mamei. Nu i-a fost frică de furia acesteia și acest lucru arată tăria sa de caracter.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*