Breaking News

BESTIA care și-a lăsat copilul să moară, mâncându-și fecalele de foame, a râs sarcastic când a fost condamnată

O mamă și-a abandonat copiii, Danill și Anna, timp de 11 zile, aceștia mâncându-și propriile lor excremente de foame, cât au fost lăsați singuri

Mama care și-a lăsat copiii să moară de foame a râs când a fost închisă Mama care și-a lăsat copiii să moară de foame a râs când a fost condamnată - © east2west news
Distribuie:

Mama diabolică în vârstă de 23 de ani, care și-a lăsat băiețelul de un an să moară de foame după ce l-a lăsat alături de sora lui de trei ani, 11 zile fără mâncare și apă pentru „se distra cu iubitul”, a râs în momentul în care a fost condamnată la opt ani de închisoare, informează Daily Mail.

Vladislava Trokhimchuk, 23 de ani, nu a arătat „nicio remușcare” și „a râs” atunci când a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru crimă. Ea a fost acuzată că în mod deliberat și-a înfometat copiii, care au ajuns să-și mănânce propriile excremente. Cumplita întâmplare a avut loc în capitala Ucrainei, Kiev. Fiul ei, Danill, a trebuit să moară de foame datorită inconștienței ei. Fiica ei Anna, în vârstă de trei ani, a supraviețuit consumând apa găsită într-o vază. Totuși fetița suferea de malnutriție acută atunci când a fost găsită.

Poate ești interesat

 

Copiii erau blocați într-o cameră, pentru că fusese înfipt un prosop în ușă pentru a-i opri să ajungă în bucătărie. De foame în cele 11 zile în care au fost lăsați singuri au mâncat tapet și varul de pe perete, precum și propriile lor excremente. Potrivit fostului ei soț Alexey Trokhimchuk, tatăl copiilor, mama acestuia i-a găsit după 11 zile. Ea a spus poliției: ”M-am dus la copii cu alimente și jucării. Anna zăcea pe pat, dormea. Am trezit-o, i-am dat o bucățică de brânză, o banană și am ținut-o în brațe. Și apoi totul a fost ca într-un vis teribil … Nu înțelegeam ce s-a întâmplat”.

Ce s-a aflat în instanță

Potrivit instanței, Vladislava Trokhimchuk intenționase să înfometeze copiii și apoi să posteze imagini pe rețelele de socializare. Ea spera să strângă bani spunând că unul sau ambii copii suferă de o tumoare și trebuie operat pentru a-i salva viața. Mama și-a părăsit copiii o perioadă de 11 zile. Și-a petrecut timpul alături de noul său iubit și de fiica pe care o are cu acesta. O sursă din poliție a spus: „Se distra cu el în timp ce copiii erau torturați”.

Psihiatrii au declarat-o aptă mental pentru a fi judecată. Judecătoarea Galina Bondarenko a numit-o „cinică și lipsită de inimă”, dar sentința de opt ani pe care a dat-o a stârnit un strigăt de indignare. În momentul în care a auzit sentința prin legătura TV directă cu celula ei de detenție, și-a dat în petec. A fost văzută râzând și bătând din palme de bucurie. Ea ar putea fi liberă peste trei ani.

Procuratura va face apel și va solicita o condamnare pe viață. Nadezhda Maksimets, purtătoarea de cuvânt al Parchetului din Kiev, s-a declarat șocată. ”Ca mamă a doi copii, sunt pur și simplu șocată. Vom face apel imediat împotriva sentinței și vom lupta pentru pedepsirea ei pe viață”, a spus ea.

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*