Breaking News

Un violator de copii, A MURIT DE COVID-19 ÎN ÎNCHISOARE în timp ce își ispășea pedeapsa

Brian Learmonth, în vârstă de 65 de ani, a murit infectat cu coronavirus în închisoare în timp ce ispășea o condamnare de 12 ani și jumătate pentru infracțiuni sexuale

Un violator de copii, a murit de COVID-19 în închisoare în timp ce își ispășea pedeapsa Un violator de copii, a murit de COVID-19 în închisoare în timp ce își ispășea pedeapsa
Distribuie:

Un violator de copii, care avea la activ mai multe infracțiuni sexuale împotriva unor copii, printre care și violuri, a murit de COVID-19 în închisoare, după ce a fost infectat cu coronavirus, informează Daily Star.

Brian Learmonth, în vârstă de 65 de ani, a contractat virusul în timp ce ispășea o pedeapsă de 12 ani și jumătate într-o închisoare din Anglia. El a recunoscut infracțiunile sexuale împotriva copiilor, inclusiv trei acuzații de viol, în 2015. A decedat pe data de 8 octombrie, fiind bolnav de COVID-19. Bărbatul a fost acuzat și de atac indecent, după ce a făcut poze cu conținut explicit cu copii, relatează Stoke Sentinel. Violatorul a distribuit aceste poze la sfârșitul anilor 1980 și 1990, când se afla la Shrewsbury.

Douăzeci și trei deținuți au murit din cauza infecției cu coronavirus de la începutul pandemiei. După ce a fost controlată pandemia între lunile iunie și august, infecțiile au apărut din nou luna trecută. Aproximativ 630 de deținuți în închisori sau Servicii de Custodie a tinerilor au fost depistați pozitivi în ultima lună. Este cel mai mare total lunar de acest gen de când boala a fost depistată în Marea Britanie. Acum există 89 de închisori și locuri de detenție care au confirmat îmbolnăviri cauzate de coronavirus.

Pedofilul a murit de COVID-19 în închisoare

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a spus că prizonierul, Brian Learmonth, a murit de COVID-19  în închisoare pe 8 octombrie. Cauza medicală a morții lui Learmonth, raportată de legist, a fost stop cardio-respirator din cauza coronavirusului. Hipertensiunea este, de asemenea, considerată a fi un factor care a contribuit la moartea sa.

Poate ești interesat:

 

Închisoarea unde era încarcerat pedofilul, este situată în Stafford, reședința comitatului Staffordshire, din regiunea West Midlands, în Anglia. Orașul este supus în prezent restricțiilor de nivelul unu, iar rata săptămânală de infecție a crescut până la una dintre cele mai mari din comitat. Incidența cazurilor este acum de 158,1 la 100.000 de persoane, în creștere de la o rată săptămânală de 138,4.

Autoritățile cer oamenilor să acționeze acum pentru a preveni riscul îmbolnăvirii de Covid-19. Dacă nu, guvernul ar putea interveni pentru restricții suplimentare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*