Breaking News

O asistentă care purta doar lenjerie de corp pe sub halatul de protecție la un spital COVID a fost sancționată

Femeia se apără și spune că nu și-a dat seama că respectivul halat de protecție este atât de transparent, iar pacienții nu păreau a fi supărați

Asistentă sancționată pentru că purta doar lenjerie de corp pe sub halatul de protecție la un spital COVID Asistentă sancționată pentru că purta doar lenjerie de corp pe sub halatul de protecție la un spital COVID
Distribuie:

O asistentă medicală dintr-un corp de spital destinat bolnavilor de Covid-19 din Rusia a fost sancționată pentru că purta doar „lenjerie de corp” sub halatul de protecție transparent, informează Daily Mail.

Poza ei a devenit virală după ce a fost făcută de un pacient la un spital din Tula, oraș situat la 150 de km de Moscova. Bărbatul a menționat că nu au existat „reclamații” de la colegii săi de salon, dar cu toate acestea femeia a fost sancționată.

Asistenta din Rusia a cărei poză a devenit virală într-un salon cu bolnavi Covid-19

Asistenta din Rusia a cărei poză a devenit virală într-un salon cu bolnavi Covid-19

Șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor privind îmbrăcămintea medicală”. Femeia se apără și a spus că era „prea cald”, să poarte uniforma asistentelor pe sub halatul de protecție. Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional din Tula, că nu și-a dat seama că halatul pe care l-a purtat era atât de transparent.

Ministerul Regional al Sănătății a raportat sancțiunea

În ciuda acestui fapt, Ministerul Regional al Sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase. Ea a fost acuzată că a încălcat cerințele purtării uniformei de asistentă medicală”. Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”. Mai târziu femeia a afirmat că avea un „costum de baie” sub halat. Asistenta nu a vorbit public cu privire la incident și nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale sancțiunii disciplinare.

Un pacient a spus că nu a există nicio obiecție din partea bărbaților din secția cu bolnavi de coronavirus. Totuși el a recunoscut că a existat „o anumită jenă”. Un cititor al ziarului local Tula News a felicitat-o ​​pe asistentă. „Cel puțin cineva are un simț al umorului în această realitate sumbră de tot”, a spus Serghei Ratnikov.

Un alt cititor i-a luat apărarea. El a spus că tânăra a fost îmbrăcată în lenjerie de corp din cauza căldurii. Probabil conducerea ar trebui să ia măsuri pentru introducerea aerului condiționat a scris acesta. O femeie a comentat într-o postare: „Bine a făcut, a ridicat starea de spirit a pacienților”. Iar un bărbat a scris: „De ce să pedepsești asistenta, trebuie răsplătită. Văzând-o în această ținută, nimeni nu ar vrea să moară”.

Până marți, Rusia a avut în total 299.941 de cazuri de infecție, cu un număr oficial de decese de 2.837.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on O asistentă care purta doar lenjerie de corp pe sub halatul de protecție la un spital COVID a fost sancționată

  1. De ce sa fie sanctionata?
    Apropos, poate schimbati totusi pop-upul ala cu „cele mai virale stiri”, nu mi se pare o expresie fericita acum 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*