Breaking News

O femeie s-a sinucis după ce l-a ucis pe iubitul căsătorit, care ducea o VIAȚĂ SECRETĂ TRIPLĂ

Bărbatul de 58 de ani, a fost înjunghiat de peste 50 de ori de una dintre prietenele sale secrete, Jessena Sheridan, în vârstă de 46 de ani, care ulterior s-a sinucis

Un bărbat cu o viață secretă triplă a fost ucis de amantă Un bărbat cu o viață secretă triplă a fost ucis de amantă - Foto: dailystar.co.uk
Distribuie:

Jessena Sheridan, în vârstă de 46 de ani, și-a ucis iubitul căsătorit, care ducea o viață secretă triplă, cu trei femei care nu știau nimic una despre cealaltă, scrie publicația Daily Star în ediția sa online.

O anchetă a fost declanșată după ce bărbatul pe nume Gary Williams, în vârstă de 58 de ani, a fost ucis de iubita sa, care ulterior s-a sinucis. Femeia este una dintre cele două iubite secrete ale omului de afaceri căsătorit.

Bărbatul ducea o viață secretă triplă

Bărbatul din Țara Galilor ducea o viață secretă triplă, fiind în același timp soț, tată și bunic, dar având și alte două amante. Anul trecut, în ajunul Crăciunului, dealerul de rulote i-a spus soției sale, că pleacă pentru afaceri. În fapt, bărbatul intenționa să-și petreacă noaptea cu domnișoara Sheridan.

Ancheta a constatat că între cei doi a existat o „altercație” misterioasă și amândoi au fost găsiți morți în casa femeii. Un examen post-mortem a constatat că bărbatul a fost înjunghiat de peste 50 de ori.

Bărbatul era căsătorit cu soția sa de aproape 40 de ani, dar avea o aventură cu o altă femeie încă din 1991. El a început o a treia relație cu domnișoara Sheridan în 2014 și niciuna dintre femei nu știa despre existența celeilalte.

Declarațiile ofițerului de caz

Ofițerul care se ocupă de anchetă a declarat că bărbatul ducea o viață triplă. Din 1991, Gary fusese implicat într-o aventură cu o femeie. El își petrecea câteva nopți pe săptămână cu ea. A mințit-o pe aceasta că era separat de soția sa și că avea un fiu care trăia în străinătate.

Bărbatul avea în același timp o aventură și cu Jessena Sheridan. Este cea pe care a vizitat-o acasă pe 24 decembrie anul trecut. I-a spus soției sale că trebuie să livreze o rulotă în Yorkshire. A promis că se va întoarce în dimineața de Crăciun. De atunci familia lui nu l-a mai văzut în viață.

Familia domnișoarei Sheridan a primit un mesaj de la ea în ziua de Crăciun. Ulterior au dat alarma după ce n-au mai reușit să o contacteze. Poliția a găsit în casa femeii cadavrul bărbatului, gol, cu mai multe răni înjunghiate la gât și piept. Un examen post-mortem a constatat că acesta a fost înjunghiat de peste 50 de ori.

Poate ești interesat:

 

Corpul domnișoarei Sheridan a fost găsit în apropiere, cu răni fatale de cuțit la încheieturi și brațe. Nu există detalii despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Ulterior, instanța a aflat că domnișoara Sheridan a murit din cauza rănilor auto-provocate de un cuțit, combinate cu o supradoză de medicamente.

Femeia a suferit o mare parte din viață de probleme psihice. Ele au fost exacerbate de moartea fiului ei, Wayne, în vârstă de 13 ani. Acesta a murit într-un accident de bicicletă în anul 2004.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*