Breaking News

VIDEO: O femeie DANSEAZĂ DE BUCURIE după ce primește PRIMA pereche de pantofi din viața ei

Femeia ugandeză izbucnește de bucurie într-un dans nebun, după ce Laura Grier, care trecea pe acolo, a văzut-o desculță și a decis să o ajute

O femeie DANSEAZĂ DE BUCURIE după ce primește PRIMA pereche de pantofi din viața ei O femeie DANSEAZĂ DE BUCURIE după ce primește PRIMA pereche de pantofi din viața ei - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail prezintă în ediția electronică, reacția neprețuită, a unei femei care dansează de bucurie, încântată după ce primește cadou prima pereche de pantofi din viața ei.

Laura Grier

Laura Grier

Laura Grier este varianta feminină a celebrului personaj Indiana Jones. Pasionată de fotografie, aceasta explorează de 17 ani lumea, capturând imagini și scriind despre experiențele ei. Colaboratoare de curând a canalului TV Discovery Channel, Laura a văzut pe când trecea prin zonă că femeia era desculță și a decis să o ajute

După ce șoferul Laurei Grier a ieșit din mașină, acesta i-a oferit o pereche de pantofi de sport. El a ajutat-o să-și pună pantofii, iar aceasta de bucurie a început un adevărat recital de dans, care i-a adus zâmbete și aplauze. Clipul a fost filmat pe data de 15 iunie în Parcul Național Bwindi din Uganda.

Laura Grier a declarat: „Când am văzut-o pe femeie pe marginea drumului desculță, i-am spus șoferului să se oprească. Femeia desculță nu mai avusese niciodată pantofi în viața ei. Șoferul a tras mașina pe dreapta și s-a dus cu perechea de pantofi la femeie. A ajutat-o să-i pună în picioare, iar reacția ei a fost de neprețuit”, a spus ea pentru publicația Newsflare. Ea a explicat că a adus cu ea pantofi de tenis vechi pentru a-i da mai departe. Bucuria momentului a făcut-o și pe ea să-i dea lacrimile.

Momentul surprins pe cameră

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tvszijsycB4[/embedyt]

Când femeia ugandeză a văzut ce se întâmplă, a început să danseze de bucurie. Asta chiar înainte de a-și încălța pantofii. Șoferul îi ținea pantoful drept în timp ce își punea piciorul cu grijă înăuntru. A ridicat degetul mare în semn de bucurie în fața oamenilor care o urmăreau. Apoi s-a uitat la șoferul care îi lega pantofii.

În momentul în care acesta a terminat, a izbucnit într-un dans nebun de bucurie. Asta spre încântarea spectatorilor care zâmbeau și aplaudau. Din mașina în care stătea, Laura Grier privea emoționată întreaga scenă, cu femeia care dansează de bucurie. A fost momentul în care i-au dat lacrimile.

Filmarea a ajuns virală pe internet. Arată cât de intense pot fi bucuriile vieții chiar și pentru lucruri mărunte. Mai reflectă și uriașa prăpastie dintre săraci și bogați. Uriașele inechități ale acestei lumi.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*