Breaking News

Snopită în bătaie de partenerul ei violent după ce a ieșit cu prietenii

Femeia se temea că va muri după ani de de abuz din partea partenerului ei violent.

Snopită în bătaie de partenerul ei violent după ce a ieșit cu prietenii Snopită în bătaie de partenerul ei violent după ce a ieșit cu prietenii - © HotSpot Media
Distribuie:

O femeie a fost snopită în bătaie de partenerul ei violent, pentru simplul motiv că a ieșit în oraș cu prietenii, relatează publicația METRO pe pagina online.

Mitchell Liversedge, în vârstă de 25 de ani, a scos ușa băii din balamale și a lovit-o cu ea pe Katrina Pidden, în vârstă de 39 de ani. Tânărul s-a enervat pentru că partenera lui a ieșit cu prietenii în oraș.

Victima a povestit accesele de furie pe care le avea bărbatul din gelozie. Ea a spus cum într-o noapte i-a rupt fusta pe care o considera prea scurtă și dresurile. Apoi a acuzat-o că l-a înșelat și a târât-o afară lăsând-o în ploaie.

Liversedge a fost închis în martie timp de cinci ani pentru patru capete de acuzare. Printre ele se număr sechestrare, distrugere și comportament coercitiv într-o relație intimă. Katrina vorbește acum pentru a încerca să ajute alte femei în situații similare.

Bărbatul a fost arestat în septembrie anul trecut. Vecinul cuplului a văzut cum bărbatul o târa pe femeia însângerată prin grădină și a chemat poliția. Katrina a spus că primele patru luni ale relației lor au fost perfecte. Dar partenerul ei a devenit apoi posesiv. Katrina a spus că acesta a devenit gelos și nu i-a mai permis să aibă legături cu niciun prieten de sex masculin. Dacă ieșea cu ei spunea vorbe oribile. Apoi a devenit violent, iar ulterior a mai fost doar un pas până a fost arestat.

Poate ești interesat:

 

Katrina a fost nevoită să mute din orașul unde locuia de teamă că bărbatul se va răzbuna când va fi eliberat din închisoare. Ea trăiește acum cu groază, fiind îngrozită de faptul că bărbatul este capabil să o ucidă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*