Breaking News

Un băiat de opt ani ani A MURIT după ce A SĂRIT de la etajul nouă , pentru că a fost ”abuzat violent ani de zile”

Băiețelul din Ucraina a murit după ce a sărit din apartamentul de la etajul nouă unde locuia cu părinții săi care îl abuzau fizic de ani de zile

Un băiat a murit după ce a sărit de la etajul nouă al blocului în care locuia Un băiat a murit după ce a sărit de la etajul nouă al blocului în care locuia
Distribuie:

Abuzat violent ani de zile, băiatul de opt ani cunoscut din rapoarte doar ca Anton, a murit după ce a sărit de la etajul  nouă al apartamentului în care locuia  în orașul Enerhodar, din sudul Ucrainei, informează Daily Mail. Tragedia s-a petrecut după ce s-a întors acasă de la școală pe data de 23 august.

Băiatul care a sărit de la etaj în Ucraina

ANTON – Băiatul care a sărit de la etaj în Ucraina

Vecinii au spus că i-au auzit pe părinții lui Anton certându-l înainte să-l bată. La scurt timp, copilul a murit după ce a sărit de la fereastra apartamentului lor. O vecină care locuiește la parter a auzit bubuitura provocată de cădere, urmată de tăcere.

Femeia s-a uitat pe fereastră și l-a văzut pe băiat întins pe jos. A chemat o ambulanță și poliția. Un alt vecin al familiei a spus: „Am văzut familia urcând la etaj în apartamentul lor. Zece minute mai târziu, băiatul era întins pe pământ, în timp ce părinții lui alergau la parter și ieșeau în stradă. Fugeau speriați către locul unde băiatul căzuse. Paramedicii sosiți la locul tragediei, au putut doar să constate decesul lui Anton. Din păcate nu au putut să mai facă nimic pentru el. Examenul medico-legal a stabilit că băiatul a căzut în cap și a murit instantaneu în urma impactului.

Părinții vor răspunde penal

Poliția a lansat acum o anchetă penală împotriva părinților pentru incapacitatea de a-și îndeplini îndatoririle părintești. Suspecții au mărturisit că și-au bătut fiul în ziua în care a murit. Ei au mai declarat că acesta ”a sărit pe fereastra camerei sale imediat după aceea”, scrie presa locală. Ancheta a mai stabilit că părinții îl băteau în mod regulat pe băiat pentru „comportament incorect”.

După interogatoriu, cuplul și-a părăsit apartamentul închiriat și a fugit din oraș. Ofițerii încearcă acum să-i găsească. Suspecții se confruntă cu cinci ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați.

Directorul școlii unde învăța Anton, Oksana Zelenska, a spus că băiatul nu ținea pasul cu colegii săi. Din această cauză el a rămas tot în clasa întâi. Părinții lui nu erau deloc interesați de el. Psihologul școlii a adăugat că Anton a avut mai multe ședințe de consiliere, dar nu a remarcat nimic anormal în comportamentul lui.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*