Breaking News

A MURIT după ce a alunecat din brațele bunicului de la fereastra situată la etajul 11 al unui vas de croazieră

Fiica unui polițist din Indiana, a murit după ce a alunecat din brațele bunicului său, de la fereastra situată la etajul 11 al unei nave de croazieră Royal Caribbean, acostată în Porto Rico

O fetiță A MURIT după ce a alunecat din brațele bunicului de la fereastra de la etajul 11 al unui vas de croazieră O fetiță A MURIT după ce a alunecat din brațele bunicului de la fereastra de la etajul 11 al unui vas de croazieră
Distribuie:

O fetiță a murit după ce a alunecat din brațele bunicului său de la o fereastră situată la etajul 11 al unui vas de croazieră, informează Daily Mail.

Salvatore Anello - bunicul fetiței care a scăpat-o din brațeSalvatore Anello - bunicul fetiței care a scăpat-o din brațe

Salvatore Anello – bunicul fetiței, cel  care se presupune că a scăpat-o din brațe – © Facebook

Cea mai probabilă ipoteză este că fetița de un an și jumătate a alunecat din brațele bunicului său, Salvatore Anello. Acesta o ținea în brațe lângă o fereastră din sala de mese a vasului de croazieră ”Freedom of the Seas”, aproximativ la ora 16:30.

Chloe Wiegand - © Facebook

Chloe Wiegand – © Facebook

Copilul a fost identificat și se numește Chloe Wiegand. Fetița a căzut de la aproape 50 de metri înălțime, de pe un vas de croazieră acostat în portul San Juan, duminică după-amiază.

În sala de mese există ferestre mari și una dintre acestea era deschisă. Purtătorul de cuvânt al autorității portuare, José Carmona, a declarat că bunicul stătea în fața ferestrei și și-a pierdut echilibrul.

Călătorii îngroziți au spus că au auzit un „strigăt de durere” scos de mama fetei, Kimberly Schultz Wiegand. Tatăl copilului a fost identificat drept ofițer de poliție și îl cheamă Alan Wiegand. „Am auzit țipetele familiei pentru că eram aproape,” a declarat un pasager din apropiere. Țipătul de durerea al acesteia, nu se compară cu nici un alt țipăt, a mai spus martorul ocular.

Fetița a murit la spital

Fetița a căzut pe betonul docului Pan American din San Juan și a murit într-un spital la scurt timp după aceea. Chloe și familia ei din Indiana, erau în vacanță împreună, la bordul navei de croazieră ”Freedom of the Seas”. Aceasta este operată de compania Royal Caribbean. Bunicii, părinții și fratele mamei erau la bordul navei în acel moment. Călătoria lor de șapte nopți din Porto Rico, nici măcar nu începuse. Departamentul de Poliție din South Bend, Indiana a postat un mesaj de condoleanțe pentru colegul lor. „Departamentul de Poliție din South Bend transmite sincere condoleanțe ofițerului Alan Wiegand și familiei sale în aceste momente dificile, după pierderea tragică a fetiței lor în Porto Rico”.

Familia fetiței va rămâne în Porto Rico până la finalizarea investigației.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*