Breaking News

O mulțime înfuriată a HĂCUIT CU MACETE un bărbat care a violat și ucis o fetiță, apoi a predat cadavrul gol poliției

Poliția l-a dat în urmărire pe Jose Guaymas după ce a violat și ucis o fetiță în nordul Argentinei, dar acesta a fost prins de o mulțime înfuriată care l-a linșat

O mulțime înfuriată a hăcuit cu macete un bărbat care a violat o fetiță O mulțime înfuriată a hăcuit cu macete un bărbat care a violat o fetiță - © Newsflash
Distribuie:

Un bărbat suspectat că a violat și ucis o fetiță de nouă ani, a fost hăcuit cu macete de o mulțime înfuriată, informează Daily Star în ediția sa online.

Brutalitatea cu care fetița a fost violată, apoi sufocată și îngropată i-a îngrozit și înfuriat pe cetățeni. Jose Guaymas a fost atacat în San Miguel de Tucuman, în nordul Argentinei, pe 21 octombrie, în timp ce poliția îl căuta să-l aresteze. Autoritățile l-au dat în urmărire generală pe tânărul de 25 de ani, suspectat de violarea și uciderea lui Abigail Riquel.

Părinții fetiței au lăsat-o să facă o vizită la casa unei alte fete, sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 9:00. Ulterior fetița nu s-a mai întors acasă și părinții au anunțat poliția. Șapte ore mai târziu, Abigail a fost găsită moartă la 400 de metri de casa ei. Era cu fața în jos și pe jumătate îngropată în apropierea cartierului unde locuia, relatează publicația „Infobae”.

Experții criminaliști au declarat că tânărul a violat-o, apoi a încercat să o sufoce. A ucis-o după mai multe lovituri la cap cu un bloc de pământ tare. Martorii au spus poliției că au văzut-o pe Abigail cu Guaymas în zona respectivă. Cu doar trei zile înainte de a fi ucisă fetița, acesta fusese eliberat. El ispășise o pedeapsă cu închisoare pentru jaf.

O mulțime înfuriată l-a hăcuit cu macete

Cei care au asistat la linșarea bărbatului au declarat că: „O mulțime de oameni l-au apucat și l-au lovit cu macete”. Cadavrul său gol a fost apoi predat poliției. Un vecin a spus că ucigașul era un om cu probleme. Înainte de crimă a vrut să se spânzure, și-a amenințat mama și a luat o mulțime de droguri. Se pare că era dependent de acestea.

Poate ești interesat:

 

O sursă a declarat pentru publicația „Infobae” că un avocat care îl reprezintă pe Guaymas a luat legătura cu Procuratura din Tucuman. El le-a cerut procurorilor să îl predea familiei pentru a putea fi înmormântat.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*