Breaking News

VIDEO: O mulțime furioasă a ARS DE VIU UN PEDOFIL, acuzat că a violat și ucis o fetiță de șase ani

Mass-media informează că evenimentul a avut loc într-un sat mic din sudul statului Chiapas în Mexic

O mulțime furioasă a ARS DE VIU UN PEDOFIL acuzat că a violat și ucis o fetiță ă de șase ani O mulțime furioasă a ARS DE VIU UN PEDOFIL acuzat că a violat și ucis o fetiță ă de șase ani - © YouTube
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa de web că o mulțime furioasă a ars de viu un pedofil, după ce a fost acuzat că a violat și a ucis o fetiță de șase ani.

Mass-media locală l-a identificat pe individ ca fiind Alfredo Roblero. Bărbatul a fost bătut înainte de mulțimea furioasă. Ulterior, bărbatul a fost stropit cu lichid inflamabil și i s-a dat foc. Evenimentul a avut loc într-un sat mic din sudul statului Chiapas în Mexic.

El a fost acuzat că a violat și ucis o fată numită Jarid, în vârstă de șase ani. Fetița a fost dată dispărută joia trecută. Trupul ei a fost găsit a doua zi pe marginea drumului.

VIDEO cu mulțimea care a ars de viu un pedofil

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=h6uYTDr5F34[/embedyt]

O filmare tulburătoare arată mulțimea din jurul presupusului pedofil. El este legat de un stâlp și înconjurat de bărbați care îl înregistrează pe telefoanele lor mobile. Ulterior l-au bătut și l-au lovit cu sălbăticie. După ce i-au legat mâinile și picioarele, i-au turnat benzină peste tot corpul și i-au dat foc.

Filmulețul postat pe YouTube arată doar cum presupusul pedofil este bătut cu sălbăticie. Secvența cu bărbatul incendiat a fost ștearsă datorită politicii de conținut YouTube. Omul condamnat de justițiarii ad-hoc poate fi auzit țipând în timp ce mulțimea îl batjocorește și fluieră. Martori oculari au povestit cum Roblero ze zvârcolea pe pământ, în agonie, în timp ce flăcările îi cuprindeau corpul.

Bărbat în flăcări după ce mulțime furioasă i-a dat FOC

Bărbat în flăcări după ce mulțime furioasă i-a dat FOC – © CEN

Autoritățile din statul Chiapas au transmis un comunicat de presă în care declară că cetățenii nu au voie să-și ia legea în propriile mâini. Au promis să deschidă o anchetă cu privire la moartea suspectului. Ancheta este în desfășurare. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia ar putea fi condamnați la închisoare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*