Breaking News

VIDEO: O fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă fapt care a determinat o mulțime furioasă să-și facă singură dreptate

Suspectul a fost legat și bătut atât de rău încât acesta luptă acum pentru viață într-un spital din India

Și-au făcut singuri dreptate Și-au făcut singuri dreptate - Sursa foto și video © OMMCOM NEWS
Distribuie:

O fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă de un bărbat, ceea ce a determinat o mulțime furioasă să-și facă singură dreptate, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Totul s-a petrecut în orașul Khurda, din districtul cu același nume, situat în statul Odisha din estul Indiei. Bărbatul a fost prins și târât pe străzi, fiind bătut cu sălbăticie de o mulțime furioasă și indignată.

Filmarea de la fața locului

El a fost internat în spital după ce a fost smuls din mâinile localnicilor dezlănțuiți de forțele de ordine sosite la locul faptei. Filmarea care îți dă fiori, îl arată pe suspect cu mâinile legate la spate, fiind lovit cu sălbăticie de o mulțime furioasă în Jatni. Jatni este o suburbie a orașului Khurda situat în statul Odisha.

Se presupune că bărbatul a ademenit-o pe fată în casa lui joi seară, înainte de a o viola și ucide. Vârsta presupusului violator este necunoscută, dar informațiile din presa indiană îl descriu ca fiind „un tânăr”.

Părinții victimei au sesizat dispariția fetiței după ce aceasta nu s-a întors acasă ore întregi. Fetița fusese trimisă să aducă ceapă de la o casă a unei rude din apropiere. Văzând că fetița nu mai apare și nici nu era la ruda respectivă, a fost sesizată poliția. Familia îngrijorată a început să caute cu forțele de ordine în toată zona. Au găsit corpul fetiței învelit într-o cârpă înmuiată în sânge în casa suspectului. Ea a fost transportată de urgență la spital. Din nefericire a fost declarată moartă la sosire, potrivit informațiilor din presa locală.

De asemenea, principalul suspect a fost dus de urgență la un spital în orașul Cuttack din apropiere. Acesta fusese snopit în bătaie și tăiat cu cuțitul de localnicii din localitatea fetiței. Din informațiile furnizate de Spitalul din Cuttack unde este internat, acesta este într-o stare critică.

Curând după aceea, localnicii au organizat un protest prin care solicitau represalii dure asupra principalului suspect. Ei au blocat drumurile din localitate cu anvelope cărora le-au dat foc. Trupe speciale ale poliției au fost detașate în zonă pentru a calma situația.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on VIDEO: O fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă fapt care a determinat o mulțime furioasă să-și facă singură dreptate

  1. Pacat ca nu l-au ucis in bataie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*