Breaking News

Studentă violată de șase bărbați timp de două zile și ulterior abandonată într-o pădure

Tânăra a fost răpită de un bărbat care s-a dat prietenul fratelui ei, ulterior fiind violată de șase bărbați timp de două zile și abandonată într-o pădure

O studentă a fost violată de șase bărbați timp de două zile O studentă a fost violată de șase bărbați timp de două zile
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa de web despre o studentă violată timp de șase zile de cel puțin șase bărbați, care ulterior a fost abandonată într-o pădure din India. Studenta în vârstă de 20 de ani, studia la Facultatea de Inginerie din localitatea Rourkela din estul statului Odișa. Ea a fost violată de cel puțin șase bărbați în localitatea Chakradharpur, timp de două zile, înainte de a fi abandonată într-o pădure.

Tânăra de 20 de ani a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost abandonată în stare critică în pădure. Atacul a început pe data de 30 decembrie și femeia a fost abandonată în stare critică pe 1 ianuarie. Ea a spus polițiștilor că abuzul a început atunci când un bărbat care pretindea a fi prieten cu fratele ei, s-a apropiat de ea într-o stație în timp ce aștepta trenul.

Cum a fost tânăra păcălită

Bărbatul i-a spus în mod eronat că din cauza lucrărilor de reparație pe linie, trenurile nu ajung la destinația spre care călătorea. I-a sugerat să călătorească cu el în schimb cu un alt tren. Poliția a declarat pentru publicația Hindustan Times că femeia a realizat rapid că se îndrepta în direcția greșită. Tânărul i-a spus să coboare la prima stație de unde poate lua un autobuz spre destinația ei.

Când a coborât din tren, omul a sărit și a târât-o într-o casă din apropiere, unde a sechestrat-o. Cinci prieteni ai individului au sosit apoi în casă, care au violat-o și maltratat-o timp de două zile. Bărbații au abandonat-o ulterior într-o pădure din apropiere pe data de 1 ianuarie. Ea a fost găsită de câțiva trecători care s-au grăbit să o ducă la spital. În prezent este tratată într-un spital guvernamental din Rourkela, iar fratele ei a declarat că este într-o stare critică.

Poliția investighează incidentul, însă a spus că nu au fost făcute până acum arestări.  Premierul indian, Narendra Modi, a acuzat guvernul din statul Odișa condus de Naveen Patnaik de neglijență față de siguranța și securitatea femeilor din stat. O studentă violată este însă un caz singular. În ultimii trei ani, au fost raportate 651 de cazuri de violuri în grup și 5422 de cazuri de violuri singulare în statul Odișa, cu doar 135 de persoane urmărite penal.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline