Breaking News

Într-un ATAC SĂLBATIC, o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Femeia luase o doză mare de antidepresive, iar după crimă a încercat să se sinucidă, corpul fără viață al fetiței fiind găsit de tatăl acesteia

O mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o O mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o
Distribuie:

O mamă și-a ucis fiica de trei ani într-un ATAC SĂLBATIC, lovind-o pe aceasta cu un ciocan în cap până a lăsat-o fără viață, după ce a luat o doză mare de antidepresive, informează publicația The Sun în ediția sa online.

Natalia Petunina a fost arestată, fiind acuzată că și-a atacat și ucis fiica pe nume Lisa. S-a întâmplat în timp ce mama și fetița erau singure acasă la Kirovgrad, în Rusia, pe 16 octombrie. Procurorii au declarat că tatăl fetiței, Vladimir, a găsit fetița întinsă într-o baltă de sânge, la câteva minute după moartea ei îngrozitoare.

Tatăl șocat, care venise de la serviciu pentru a lua masa, a chemat imediat o ambulanță. Paramedicii au sosit, dar nu au mai putut să o salveze pe fetiță, pronunțând decesul. A fost chemată poliția care a declanșat o anchetă pentru crimă. Experții criminaliști au spus că moartea a fost provocată copilului de rănile la cap făcute de mai multe lovituri de ciocan.

Atac sălbatic urmat de tentativă de sinucidere

Mama fetiței a încercat să se sinucidă la fața locului. Ea a fost dusă în stare gravă la spital, unde medicii se luptă pentru a-i salva viața. Purtătorul de cuvânt al poliției, Valeriy Gorelykh, a făcut o declarație de presă. El a spus presei locale că după ce a conștientizat ce a făcut, mama a încercat să-și ia viața. Planul femeii nu a reușit deoarece soțul ei a venit acasă de la serviciu pentru a lua masa. El este cel care a sunat la serviciile de urgență.

Comitetul de Investigații al regiunii Sverdlovsk, a deschis un dosar penal pe numele mamei pentru uciderea unui minor. Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea primi până la 20 de ani de închisoare. Petunina lua antidepresive. Ea a luat o doză mult mai mare decât în ​​mod normal înainte de a ataca copilul, spun anchetatorii. Oamenii de știință au sugerat că unele tipuri de medicamente pot provoca o creștere a agresivității.

Poate ești interesat:

 

Petunina a fost o mamă bună și nu a băut niciodată alcool, spun rudele ei și oamenii care o cunosc. Aceștia au declarat că și-a iubit foarte mult fiica și a avut grijă de ea. Fata era mereu îmbrăcată îngrijit și frumos. Mama femeii spune că boala și antidepresivele i-au ruinat complet viața.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*