Breaking News

Mamă judecată după ce și-a lovit fiica cu lingura de lemn pentru că a mâncat un hamburger pregătit câinelui

Femeia a apărut în fața unui judecător, după ce și-a lovit fetița peste fund cu o lingură de lemn, fiind acuzată de agresiune și condamnată

Fetiță bătută și învinețită pentru că a mâncat un hamburger pregătit pentru câinele familiei Fetiță bătută și învinețită pentru că a mâncat un hamburger pregătit pentru câinele familiei
Distribuie:

O mamă a fost judecată după ce a pedepsit-o pe fiica ei, lovind-o cu lingura de lemn peste fund, pentru că a mâncat un hamburger care era pregătit pentru câinelui familiei. Femeia în vârstă de 35 de ani este din Australia, informează Daily Mail. A fost acuzată de violență domestică. Întâmplarea a avut loc la domiciliul familiei, din orașul Perth, în luna octombrie a anului trecut.

Femeia pe nume Tania, a fost acuzată că a folosit o forță disproporționată când a lovit-o pe fiica sa de nouă ani cu lingura de lemn. Anchetatorii spun că incidentul a avut loc într-o seară, între orele 18:00 și 20:00. Fetița a luat din frigider un hamburger cu carne vechi, după ce mama i-a spus să nu o facă. Când femeia a văzut-o pe fiica ei, mâncând hamburgerul pregătit pentru câinele familiei, a luat o lingură de lemn și a lovit-o. Forța aplicată a făcut ca fetița să fie plină de vânătăi.

Cum se apără femeia

Mama fetiței a dat un interviu publicației ”Nine News Perth”. Ea a spus că și-a găsit fiica mâncând hamburger-ul în fața televizorului. „Am intrat în panică și din frustrare, deoarece am avut multe dificultăți din cauza comportamentul ei, am lovit-o”, a spus ea. Femeia invocă faptul că în hamburger era pusă medicamentație pentru câinele familiei. I-a fost frică de faptul că fetița ar fi putut să se simtă rău ulterior din această cauză.

Mama a pledat vinovată pentru că și-a plesnit fiica. A negat însă faptul că a bătut-o atât de rău precum susțin procurorii. Ea a spus că încă mai crede în disciplinarea copiilor. În opinia ei acest lucru ajută societatea și copiii să învețe ce înseamnă respectul. În plus, femeia se întreabă retoric, cum altfel ai putea să îndrepți un copil obraznic și neascultător?

Avocata femeii a declarat în instanță că aceasta nu a avut cazier judiciar anterior. În plus fiica ei are probleme comportamentale, inclusiv ADHD și era tratată de un pediatru. Un magistrat de la Judecătoria Perth, i-a dat o amendă de 750 de dolari și o condamnare cu suspendare. Instanța a mai constatat că și mama a fost victima violenței domestice, fetița asistând la aceste episoade brutale din familie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*