Breaking News

O mamă și-a UCIS FIICA în vârstă de 3 ani după ce a pierdut lupta pentru custodia copilului

Fetița a fost găsită moartă iar mama ei în stare de inconștiență după ce femeia luase o supradoză de medicamente

O mamă și-a UCIS FIICA în vârstă de 3 ani după ce a pierdut lupta pentru custodia copilului O mamă și-a UCIS FIICA în vârstă de 3 ani după ce a pierdut lupta pentru custodia copilului (Foto: Nine News/GoFundMe)
Distribuie:

O mamă este acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de trei ani după ce a pierdut custodia fetiței într-o bătălie legală cu fostul partener, scrie publicația METRO pe pagina sa de web.

Isla Gurney a fost găsită moartă în patul său, pe o proprietate din orașul Orange, din New South Wales (NSW), Australia. Mama ei, Tamara, în vârstă de 40 de ani a fost găsită inconștientă într-o altă cameră din casă. Se pare că femeia a luat o supradoză de medicamente după ce și-a ucis fiica. Poliția investighează ipoteza morții fetiței în legătură cu decizia dată de instanță privind custodia ei. Se spune că mama fetiței a fost de „neconsolat” după ce a aflat că a pierdut custodia acesteia. Isla trebuia să plece curând să locuiască cu tatăl ei biologic Nathan Katterns. Acesta obținuse în instanță custodia completă a copilului.

O pagină GoFundMe a fost creată de prietenii bărbatului, pentru a-l susține după tragica pierdere. Nathan Katterns este profesor, iar pagina susține că acesta a fost implicat într-o luptă legală de 18 luni pentru custodie. Fiica sa a fost mutată de către fosta parteneră la 1.000 km distanță de orașul în care locuia. Într-un omagiu sfâșietor, tatăl fetiței a scris: „Vei fi întotdeauna fetița lui tati și te voi iubi până la lună, stele și înapoi pentru totdeauna. Vei fi ținută minte și vei fi în inimile tuturor celor care te-au cunoscut. De fiecare dată când vom privi spre ocean sau spre cer, ne vom gândi întotdeauna la tine ca la îngerul nostru”.

Ce scrie presa locală

Potrivit informațiilor din presa locală nu au existat „semne de răni pe corpul Islei”. Poliția așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza decesului. Ofițerii au fost chemați la domiciliu după ce un vecin a cerut să fie verificată starea mamei și a fiicei.

Bunica fetiței a declarat pentru Nine News: „A fost cea mai frumoasă fetiță pe care ați văzut-o vreodată”. Ea a vorbit ultima dată cu fetița cu câteva zile înainte. Femeia a spus că s-a arătat îngrijorată când fiica sa i-a trimis un text ciudat cu puțin timp înainte ca Isla să fie găsită moartă. Aceasta i-a trimis un SMS cu textul: ”Îmi voi lua la revedere acum, mamă, nu voi fi aici mâine”.

Femeia nu a bănuit nici o clipă că va urma o tragedie. Fiica ei este acum în stare stabilă la spital. După ce se va însănătoși va fi acuzată de crimă pentru că și-a ucis fiica.

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*