Breaking News

Și-a ucis fiica de cinci ani, apoi i-a ars corpul în cuptor pentru a-și ascunde fapta

Un bărbat a fost reținut în Ucraina, fiind suspectat de uciderea fetiței sale de cinci ani pe care a ars-o apoi în cuptorul aragazului

Un tată și-au ucis fetița de cinci ani și a ars-o apoi în cuptor Un tată și-au ucis fetița de cinci ani și a ars-o apoi în cuptor ( Ⓒ east2west news)
Distribuie:

Pavel Makarchuk, un bărbat în vârstă de 50 de ani, este acuzat că și-a ucis fiica de cinci ani, pe nume Darina, apoi i-a ars corpul în cuptorul aragazului pentru a-și ascunde fapta, informează metro.co.uk. Bărbatul și-a lovit fiica cu putere. Aceasta a căzut jos și a dat cu capul de pragul ușii. După ce și-a ucis fiica, bărbatul a decis să „ascundă crima”. Faptele au fost prezentate  presei de comandantul poliției din Zhytomyr, Artem Lisogor. Acesta a spus că ulterior tatăl fetei a tăiat în bucăți corpul fetiței și i-a ars resturile în cuptorul aragazului.

Investigația a fost cerută de fosta familie adoptivă

Investigația de crimă a fost lansată la nouă luni după ce fetița a fost ucisă. Soția lui Makarchuk, în vârstă de 41 de ani, a fost de asemenea arestată pe motiv că este complice la crimă. Când poliția a ajuns la casa cuplului, acesta l-a îmbrăcat pe fiul lor în vârstă de trei ani în haine de fată, ca să pară că Darina era încă în viață. Darina trăise împreună cu fosta familie adoptivă mai mult de doi ani. Ea a fost redată părinților săi biologici cu trei luni înainte de moartea sa. Poliția a spus că părinții, care mai au alți trei copii, au „mărturisit” crima și încercarea de a ascunde moartea Darinei. Ei au recunoscut și că au dezmembrat corpul fetiței și l-au ars în cuptorul aragazului.

Mama a cărui nume nu a fost dezvăluit, a făcut la poliție mărturisiri complete. A spus că după ce a trântit fetița la pământ, soțul a încercat să-i facă fetei „respirație artificială”. Pentru că nu a răspuns manevrelor de resuscitare și-a pus în aplicare odiosul plan. A aprins cuptorul aragazului, a secționat cadavrul fetiței și l-a ars. Rămășițele carbonizate le-a aruncat apoi într-un râu, unde încă nu au fost localizate. Fosta familie adoptivă acuză autoritățile că au permis plasarea copilul într-o familie în care era expusă riscului de abuz.

Makarchuk se confruntă acum cu 15 ani de închisoare dacă este condamnat pentru crimă. Ceilalți copii ai familiei au fost luați spre îngrijire de către autoritățile specializate ale statului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*