Breaking News

Ani grei de închisoare pentru doi frați români care au forțat o tânără să se prostitueze cu până la 15 bărbați pe zi

Cei doi frați au obligat-o pe femei să se prostitueze chiar și după ce a rămas însărcinată cu copilul unui client

Închisoare pentru doi frați români care au forțat o tânără să se prostitueze Închisoare pentru doi frați români care au forțat o tânără să se prostitueze - © SWNS.com
Distribuie:

Peste 30 de ani de închisoare pentru doi frați români care au forțat o femeie să se prostitueze cu până la 15 bărbați pe zi, chiar și după ce a rămas însărcinată cu copilul unui client, informează Daily Mail.

Ilcic Dumitru, în vârstă de 19 ani și Ioan Dumitru, 24 de ani, au păcălit-o pe tânără să vină în Marea Britanie. Aceștia i-au promis un loc de muncă într-o fabrică, dar aceasta a ajuns să se culce cu până la 15 bărbați pe zi. Victima în vârstă de 20 de ani a fost forțată să se culce cu clienții chiar în ziua în care a ajuns în Marea Britanie din România. Ea a fost amenințată că va fi snopită în bătaie dacă nu va face bani pentru cei doi proxeneți.

În timpul uneia dintre primele ei ieșiri pe străzile Londrei, unul dintre prezervativele clientului s-a rupt și a rămas însărcinată. Informația a fost dată de unul dintre polițiștii care investighează cazul. Când era însărcinată în jur de șapte luni, se temea că bebelușul era mort, deoarece nu mai simțea că se mișcă. Potrivit poliției, această teamă a apărut din cauza unei tentative de avort forțat. Cu toate acestea, mai târziu a născut un băiat sănătos.

A reușit să scape de răpitori după ce un client a întrebat-o dacă ține legătura cu familia din România. Tânăra și-a luat inima în dinți și i-a povestit despre calvarul ei. O săptămână mai târziu, bărbatul misterios a venit să o vadă din nou. I-a dat un mic telefon mobil cu care a putut contacta familia din România. Aceasta a luat legătura cu autoritățile române. În decembrie anul trecut, consulatul din Marea Britanie a sunat la Poliția Metropolitană.

Peste 30 de ani închisoare pentru doi frați români

Când femeia a sosit pe Aeroportul Luton a fost dusă într-o casă din Plumstead, sud-estul Londrei, unde locuiau alte două românce. Pașaportul și documentele de călătorie i-au fost luate ca să nu poată părăsi Marea Britanie, a spus poliția.

I s-a dat o pungă cu șervețele și prezervative și a fost trimisă pe străzi. Victima le-a spus bărbaților că nu a mai făcut așa ceva înainte, dar i s-a spus că „va învăța”. A fost forțată să aibă primul ei client în aceeași noapte. Ioan Dumitru a amenințat-o că îi „rupe gâtul” dacă nu va câștiga bani pentru ei.

O instanță de judecată i-a condamnat la închisoare pe ambii frați după ce aceștia s-au declarat vinovați. Ilcic Dumitru a primit 15 ani și trei luni de închisoare pentru exploatare sexuală și trafic de droguri. Ioan Dumitru va fi închis timp de 16 ani pentru trafic de persoane și prostituție.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Ani grei de închisoare pentru doi frați români care au forțat o tânără să se prostitueze cu până la 15 bărbați pe zi

  1. Nu confundatii tiganii cu romanii,chiar daca vorbesc romance
    Tiganu este om in varf de deal vazut de la distanta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*