Breaking News

Ani grei de închisoare riscă o mamă după ce bebelușul ei de șase luni s-a înecat în cădița de baie în timp ce ea naviga pe Facebook

Polițiștii verifică telefonul mobil al mamei în vârstă de 23 de ani, care se pare că naviga pe Facebook în timp ce bebelușul ei de șase luni se îneca în cădița de baie

O mamă riscă o pedeapsă de nouă ani de închisoare după ce bebelușul ei s-a înecat în baie în timp ce naviga pe Facebook O mamă riscă o pedeapsă de nouă ani de închisoare după ce bebelușul ei s-a înecat în baie în timp ce naviga pe Facebook - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Kayla Lynton în vârstă de 23 de ani, mamă a doi copii, a fost arestată la Tel Aviv după ce poliția i-a verificat telefonul său și a constatat că aceasta naviga pe Facebook în fereastra de zece minute în care se crede că fiica ei Naomi s-a înecat.

Naomi a fost dusă de urgență la spital în iulie, dar a murit după ce o săptămână a fost în comă, informează publicația Mirror, preluată de Daily Mail. Kayla Lynton, căsătorită cu un funcționar britanic de recrutare, Ilan Lynton, așteaptă să afle capetele de acuzare care i se aduc și se spune că este „devastată”.

Potrivit unei surse, poliția încearcă să dovedească faptul că aceasta se afla pe rețeaua de socializare Facebook, în momentul în care ea ar fi trebuit să se îngrijească de fiica ei. Nu se știe dacă femeia este ”devastată” pentru moartea fiicei sale sau pentru faptul că se confruntă cu un caz penal.

Mama a spus că l-a lăsat pe bebeluș în cădița de baie pentru a merge la toaletă. Totuși această declarație nu i-a convins pe polițiști. Anchetatorii verifică dacă femeia nu a folosit telefonul mobil în fereastra de timp în care bebelușul s-a înecat. Soțul ei a confirmat publicației Mirror, că poliția i-a confiscat telefonul mobil. Acum ei verifică dacă femeia era pe Facebook când copilul s-a înecat.

Ce spune avocatul femeii

Avocatul femeii a declarat că aceasta a încercat să-și resusciteze fiica de șase luni. Acum se așteaptă raportul poliției din Tel Aviv, pentru a vedea dacă femeia va fi pusă sub acuzare. El a explicat și ce pedeapsă riscă femeia dacă va fi acuzată. În cel mai rău caz, aceasta ar putea fi condamnată la maxim nouă ani de închisoare.

Avocatul a confirmat faptul că mama a fost interogată în ziua în care s-a întâmplat tragedia. A fost eliberată în aceeași zi, dar acum poliția o interoghează din nou. Kayla Lynton ar putea fi acuzată de mai multe infracțiuni. Printre acestea se numără neglijență în supravegherea unui minor și neglijarea unui copil.

Kayla Lynton s-a mutat în Israel din Londra acum mai bine de cinci ani. Cuplul mai are o fiică de doi ani, pe nume Elizabeth. Domnul și doamna Lynton se crede că s-au separat de la moartea fiicei lor. Bărbatul a resimțit din plin șocul și este cu „inima frântă”. O sursă a spus că el găsește acum alinare doar în creșterea și educarea fiicei sale Elizabeth.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*