Breaking News

Un cuplu a înecat o femeie fără adăpost în baie iar apoi a continuat să-i ridice ajutorul social

Cei doi au fost închiși pe viață după ce au ucis-o pe Lisa Bennett, în vârstă de 39 de ani, înecându-o în baia lor, apoi aruncându-i trupul ce nu a mai fost găsit niciodată

Un cuplu a înecat o femeie fără adăpost în baie iar apoi a continuat să-i ridice ajutorul social Un cuplu a înecat o femeie fără adăpost în baie iar apoi a continuat să-i ridice ajutorul social - © SWNS
Distribuie:

Un cuplu care a înecat o femeie fără adăpost în baia lor și a continuat să îi ridice ajutorul social pe care aceasta îl primea, a fost închis pe viață, informează publicația The Mirror.

Lisa Bennett - femeia de 39 de ani ucisă de cuplul ucigaș - © SWNS

Lisa Bennett – femeia de 39 de ani ucisă de cuplul ucigaș – © SWNS

Kevin Flanagan, în vârstă de 39 de ani și prietena sa Kathleen Salmond, în vârstă de 40 de ani, au ucis-o pe Lisa Bennett. Au pus apoi corpul femeii de 39 de ani într-un coș de cumpărături pe roți de la supremarket și l-au aruncat la gunoi. Câteva zile mai târziu, rămășițele ei au fost luate involuntar de către gunoieri și arse cu alte deșeuri într-un incinerator. Trupul ei nu a fost găsit niciodată.

Bărbatul a fost închis pe viață pentru crimă și va trebui să efectueze minim 32 de ani înainte de a cere eliberarea condiționată. Și prietena lui a primit condamnarea pe viață putând să ceară eliberarea condiționată peste 27 de ani. Monstruoasa crimă a fost dată în vileag poliției de către fratele bărbatului care a povestit cum această femeie fără adăpost a fost ucisă.

Cum a procedat maleficul cuplu

În total, maleficul cuplu a obținut 4.979 de lire sterline în ajutoare sociale, cât timp au pretins că victima lor era în viață. Ei au fost condamnați de Curtea Coroanei din Birmingham. Mama victimei a făcut o declarație emoționantă despre tânăra ucisă. Ea a spus: „Lisa a fost fiica mea cea mai mare și am iubit-o din toată inima. Nu am aprobat viața pe care a trăit-o, dar era totuși fiica mea. Speranța mea a fost că va putea să-și refacă viața. Nu știam dacă va reuși să facă această schimbare. Această șansă i-a fost răpită în momentul în care a fost ucisă”.

Crima a avut loc în jurul datei de 9 mai 2013. Juriul a fost informat despre faptul că inculpații au „câștigat ajutoarele sociale după dispariției Lisei”. Femeia a sunat la Departamentul pentru Muncă și Pensii, pretinzând că este domnișoara Bennett. Ea a aranjat ca ajutorul social de circa 230 de lire sterline să fie virat în contul ei. Totodată îi folosea telefonul pentru a-i trimite SMS-uri mamei, ca aceasta să nu se îngrijoreze de soarta ei.

Cei doi criminali au un bogat istoric infracțional în spate. Ceea ce au făcut ei este inuman. Din păcate, trupul Lisei nu a fost găsit niciodată. Ea nu are mormânt.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*