Breaking News

O fetiță a fost înecată după ce a asistat cum părinții ei au fost împușcați în fața sa

Asasinii au înecat fata de patru ani într-un lac, după ce a fost martora asasinării părinților ei

Familia Konstantin Familia Konstantin
Distribuie:

O fetiță a fost înecată după ce a fost nevoită să asiste cum cum doi indivizi i-au asasinat părinții după ce i-au atras într-o capcană pe internet, informează Daily Mail.

Fetița lor de patru ani a fost înecată, după ce a fost forțată să privească cum cei doi i-au împușcat părinții. După aceea cele două bestii au forțat-o să intre într-o mașină, în care au pus și corpurile ciuruite de gloanțe ale părinților ei. Apoi aceștia au împins într-un lac mașina, biata fetiță găsindu-și sfârșitul într-un mod groaznic.

Konstantin, în vârstă de 35 de ani și Inna Larkov, soția sa în vârstă de 32 de ani, au condus două ore până în Crimeea împreună cu fiica lor, Arina, pentru a cumpăra o presupusă mașină nouă pe care tatăl a găsit-o pe internet. Familia nici nu bănuia ce sfârșit groaznic le este hărăzit. Toată familia a sosit în micul sat Geroevskoe și au fost întâmpinați de doi bărbați care au pretins că sunt proprietarii mașinii pe care Konstantin o găsise într-un anunț publicitar postat pe internet.

Au fost uciși fără milă

În momentul în care părinții au ieșit din mașina Chevrolet Lanos cu care veniseră, Warder Raven Samar, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a scos o armă cu care i-a amenințat și a cerut banii. Konstantin Larkov a încercat să riposteze și a fost împușcat de cinci ori în piept, înainte ca Samar să-și întoarcă arma împotriva Innei Larkov pe care a împușcat-o în piept și în cap. Ucigașul și complicele său au luat apoi cele 255.000 de ruble (aproximativ 3.650 de EUR), din buzunarele bărbatului, pe care acesta îi adusese pentru cumpărarea mașinii, împreună cu telefonul mobil pe care acesta îl avea asupra sa.

Ceea ce a urmat ulterior depășește orice imaginație. Cei doi au pus cadavrele celor doi soți înăuntru, apoi au forțat-o pe fată înfricoșată, care a fost martoră oculară la uciderea ambilor săi părinți, să urce în mașina pe care apoi au rostogolit-o în lac. La doar câteva ore de la brutalele crime, Samar a plecat la servici, acesta fiind gardian la o închisoare din Sevastopol purtând asupra sa arma cu care au fost împușcate victimele.

Detectivii l-au arestat

O săptămână mai târziu detectivii au reușit să strângă probe împotriva sa și l-au arestat. El a făcut ulterior o mărturisire completă, arătând anchetatorilor locul în care a împins mașina în lac și reconstituind dezgustătoarele crime.

Poliția a fost alertată atunci când vecinii îngrijorați au observat că familia nu s-a mai întors acasă și nici nu au răspuns la telefoanele lor. Un alt semnal înfiorător l-a dat câinele familiei, care a fost auzit zile în șir urlând de sete și de foame. Vecinii au afișat postere cu familia dispărută în orașul lor de origine, Feodosia.

Samar se confruntă acum cu o condamnare la închisoare pe viață, dar brutalitatea crimelor sale i-a determinat pe mulți cetățeni din Crimeea să facă lobby pentru ca pedeapsa capitală să fie reintrodusă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*