Breaking News

RĂZBUNAREA FIICEI! O fată afgană a ucis doi luptători talibani cu un AK-47 după ce aceștia i-au ucis părinții

Tânăra a ieșit afară din casă cu un AK-47 după ce talibanii i-au ucis părinții și a deschis focul ucigând doi luptători talibani și rănindu-i pe alții

Fata afgană care a ucis doi luptători talibani cu un AK47 după ce aceștia i-au ucis părinții Fata afgană care a ucis doi luptători talibani cu un AK-47 după ce aceștia i-au ucis părinții
Distribuie:

O fată afgană a ucis doi luptători talibani și a rănit alți câțiva, după ce aceștia i-au târât părinții afară din acasă și i-au omorât pentru că sprijineau guvernul, informează Daily Mail.

Insurgenții din provincia centrală Ghor, au luat cu asalt săptămâna trecută casa unde locuia adolescenta pe nume Qamar Gul și părinții săi. Aceștia îl căutau pe tatălui ei, căpetenia satului, pe care l-au împușcat împreună cu soția acestuia.

Tatăl ei a fost un susținător al guvernului, motiv pentru care era pe lista neagră a talibanilor. Aceștia au mers la casa familiei și au încercat să-l scoată pe capul acesteia afară. Când soția sa a rezistat, luptătorii talibani i-au scos pe ambii părinți afară din casă și i-au ucis, a declarat șeful poliției locale, Habiburahman Malekzada.

Tânăra care se afla în interiorul casei, a luat o armă AK-47 pe care familia o avea. A ieșit afară și i-a împușcat mai întâi pe cei doi luptători talibani care i-au ucis părinții. Apoi a deschis focul și asupra celorlalți rănind alți câțiva.

Curajoasa fată afgană a devenit eroină

Tânăra are vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, potrivit oficialilor locali. În Afganistan este un fapt comun ca mulți cetățeni ai acestei țări să nu-și cunoască cu precizie vârsta. Câțiva luptători talibani s-au reîntors mai târziu. Din fericire sătenii și milițieni pro-guvernamentali i-au întâmpinat cu focuri de armă și i-au alungat.

Forțele de securitate afgane au dus-o acum pe fată și fratele ei mai mic într-un loc mai sigur. Informația a fost dată de Mohamed Aref Aber, purtătorul de cuvânt al guvernatorului provinciei. De la incident, rețelele de socializare au fost inundate de laude la adresa actului „eroic” al tinerei. O fotografie cu Gul, purtând o năframă pe cap și ținând o mitralieră în poala ei, a devenit virală în ultimele zile. Toți laudă curajul și determinarea tinerei. „Știm că părinții sunt de neînlocuit, dar răzbunarea ta îți va oferi o pace relativă”, a spus un utilizator pe Facebook.

Talibanii ucid regulat sătenii pe care îi suspectează că sunt informatorii guvernului sau a forțelor de securitate. În ultimele luni, militanții și-au intensificat atacurile împotriva forțelor de securitate, în pofida încetării focului și negocierilor de pace cu Kabulul.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*