Breaking News

VIDEO: COȘMARUL pe care părinții vor să-l evite! Fata de patru ani, este urcată într-o mașină și răpită la o benzinărie

S-a petrecut la o stație de benzină din Ucraina în timp ce mama ei plătea în interior

Fata, de patru ani, este urcată într-o mașină și răpită la o benzinărie Fata, de patru ani, este urcată într-o mașină și răpită la o benzinărie
Distribuie:

Acesta este momentul terifiant în care o fetiță de patru ani a fost ademenită și urcată într-o mașină, fiind răpită la o benzinărie din Ucraina în timp ce mama ei plătea în interior, informează Daily Mail.

Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o stație de benzină din orașul Boryspil. Situat la aproximativ 60 de km de Kiev, acestea arată un bărbat îmbrăcat într-un trening negru și blugi negri. El o introduce pe Elizaveta Kolisnichenko, în vârstă de patru ani, pe bancheta din spate a unei mașini albe. Totul s-a petrecut în timp ce mama ei plătea pentru combustibil înăuntrul benzinăriei. Bărbatul a demarat apoi în trombă de la fața locului.

Momentul în care fata este răpită la o benzinărie

Un comunicat de presă al Poliției Naționale din Ucraina a confirmat răpirea. „La benzinăria din Boryspil, un bărbat necunoscut, profitând de faptul că mama nu a fost atentă la fiica ei, în timp ce a plătit combustibilul, a răpit-o pe fată, a băgat-o într-o mașină și a condus într-o direcție necunoscută”, se spune în comunicat.

Tatăl fetei era și el în apropiere, a adăugat un martor. Acesta era în mașină, în timp ce fetița era cu mama în magazinul benzinăriei. În timp ce mama stătea la casă să plătească benzina, fetița se uita la jucării, a declarat martorul pentru presa locală Gazeta.

După ce părinții ei au raportat răpirea, poliția a mobilizat toți ofițerii disponibili, pentru a-l găsi pe tânăr. Răpitorul a fost găsit în decurs de două ore cu fata lângă aeroportul Boryspil. Potrivit șefului poliției din Kiev, în ciuda tuturor dificultăților, ofițerii de poliție au reușit să găsească răpitorul în două ore. Ei au salvat-o apoi pe fetiță fără nicio problemă.

Răpitorul era un tânăr de 29 de ani, rezident local. Fata a fost înapoiată nevătămată părinților ei. În arest, bărbatul „a mărturisit poliției că a răpit copilul cu intenție criminală”, potrivit Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina. Șeful poliției a mulțumit celor implicați în eforturile de căutare. El a spus că este sigur că au oprit o „infracțiune sexuală mult mai oribilă”. Bărbatul de 29 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost filmat când era dus în arest.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*