Breaking News

VIDEO: O fetiță este răpită în plină stradă iar mama disperată încearcă să o salveze

Mama încearcă în zadar să-și tragă fiica de 8 ani din mașina răpitorului, după ce a aceasta a fost smulsă de pe stradă

Fetiţă răpită în plină stradă de un necunoscut Fetiţă răpită în plină stradă de un necunoscut
Distribuie:

Poliția din Fort Worth a emis o alertă AMBER după ce o fetiță de opt ani a fost răpită în plină stradă în localitatea Fort Worth din Texas, informează Daily Mail. Fetița se plimba împreună cu mama ei pe stradă când s-a întâmplat terifiantul eveniment.

O alertă AMBER (CHIHLIMBAR) este o alertă de urgență privind răpirea copiilor introdusă de Statele Unite în anul 1996. Este un mesaj distribuit de un sistem de avertizare, care informează că un copil a fost răpit. Se solicită astfel ajutorul publicului în găsirea copiilor răpiți. Alerta AMBER a fost emisă pentru fetița Salem Sabatka. Aceasta a fost răpită de un bărbat de culoare, a cărui identitate este încă necunoscută. Totul s-a întâmplat în timp ce fetița se plimba cu mama ei în orașul Fort Worth, sâmbătă, în plină zi, spune poliția.

Ofițerii de poliție din Fort Worth au spus că un bărbat s-a apropiat de Salem și mama ei la ora 18:38. Momentul este surprins de o cameră de supraveghere de la o locuința de pe strada 6 din Fort Worth, în cartierul Ryan Place. Informația a fost furnizată de postul de televiziune NBCDFW. Poliția pus la dispoziția publicului o fotografie a fetiței, în cămașa pe care o purta atunci când a fost răpită în plină stradă.

Momentul răpirii fetiței

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vA1d3qTuPcQ[/embedyt]

Fetița se plimba împreună cu mama ei pe stradă sâmbătă după amiaza. A fost răpită fulgerător de un bărbat de culoare. Acesta a smuls-o pe fetiță de lângă mama ei și a târât-o în mașină. Mama ei a sărit disperată în mașina încercând să-și salveze fiica. Din păcate, bărbatul a trântit-o afară din mașină și a demarat în trombă, spun surse din polițe.

Salem are părul brun, ochi albaștri şi pistrui. Purta o cămașă turcoaz și jambiere verzi în momentul în care a fost răpită. Poliția caută o mașină sedan de culoare gri, cu patru uşi și jante din aliaj de aluminiu. Alerta AMBER informează că fetița a fost luată cu forța de către un „bărbat negru, tuns chel și fără barbă”. Acesta avea în jur de 40 de ani. Poliția a cerut oamenilor să sune la numărul de urgență 911 dacă au informații care să ducă la prinderea răpitorului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*