Breaking News

După ȘAPTE ORE DE COȘMAR fetița răpită pe stradă de lângă mama ei a fost găsită și eliberată

Răpitorul este un bărbat de culoare de 51 de ani care nu are nici o legătură cu ea și a cărui motivație urmează să fie investigată

Fetița din Texas rapita a fost gasita si eliberata Fetița din Texas rapita a fost gasita si eliberata
Distribuie:

Fetița de opt ani răpită pe stradă, smulsă de lângă mama sa în timp ce se plimbau, a fost găsită în siguranță șapte ore mai târziu într-o cameră de hotel din Texas, informează Daily Mail. Poliția a arestat un suspect de 51 de ani care este acuzat de răpirea ei.

Citește știrea inițială

Poliția a descoperit-o pe Salem Sabatka într-un hotel din Fort Worth, Texas, la ora două dimineața. Hotelul se află la mai puțin de 13 km de locul de unde a fost răpită cu șapte ore și jumătate mai devreme. Un suspect pe nume Michael Webb, în ​​vârstă de 51 de ani, a fost arestat și acuzat de răpire.

Momentul răpirii

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vA1d3qTuPcQ[/embedyt]

Tânăra se plimba cu mama ei sâmbătă seara în cartierul Ryan Place din Fort Worth, când un bărbat a smuls-o de lângă mama sa și a urcat-o în mașină. Înregistrările video de la o cameră de supraveghere au arătat cum mama lui Salem a sărit încercând cu disperare să-și salveze fiica. Răpitorul a trântit-o la pământ și a demarat în trombă. Pe înregistrarea video se poate auzi cum mama a apelat imediat la 911. Ea țipa disperată: „Ajutați-mă vă rog, cineva să sune la poliție, fiica mea a fost răpită”.

Alerta Amber de răpire a fost emisă pentru fetiță la scurt timp după răpirea ei. Suspectul era un bărbat negru cu o mașina de culoare gri închis cu patru uși. Doi cetățeni au raportat că au văzut o mașină care a corespuns descrierii în parcarea hotelului WoodSprings Suites din Forest Hill. Aceștia au contactat autoritățile. Ofițerii trimiși la hotel au identificat în ce cameră se afla suspectul și au spart ușa.

Fetița a fost găsit în stare bună, dar a fost dus la un spital local pentru investigații medicale. Răpirea a avut loc sâmbătă la ora 6:38. Poliția a mulțumit publicului pentru difuzarea informațiilor despre suspect. Acest lucru i-a  ajutat să o găsească și să o aducă pe fetița răpită pe stradă acasă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*