Breaking News

FINAL FERICIT: MARIA, fetița româncă de 1 an și 5 luni răpită în Londra a fost găsită

"Mă simt de parcă m-am născut din nou ... este în stare perfectă": a spus tatăl fetiței răpită timp de peste trei ore de către un hoț care a furat mașina familiei

Maria fetița româncă răpită în Londra Maria fetița româncă răpită în Londra - Colaj foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează că tatăl fetiței de 17 luni, care a fost răpită odată cu mașina familiei care a fost furată în estul Londrei, a vorbit despre ușurarea pe care a simțit-o după ce fetița a fost găsită. „Mă simt de parcă m-am născut din nou … este în stare perfectă”, a spus acesta răsuflând ușurat.

Maria Tudorică s-a aflat pe scaunul din față al pasagerului în mașina Audi a tatălui său. Unchiul ei găsise un potențial cumpărător în Newham, estul Londrei, ieri în jurul ore 16:37. Hoțul l-a înșelat pe acesta în timp ce inspecta mașina, s-a suit în ea și a accelerat în trombă. Imediat poliția a fost anunțată și a fost emisă o alertă de urgență pentru găsirea fetiței.

Poliția metropolitană s-a mobilizat exemplar și fetița a fost găsit în cele din urmă trei ore mai târziu. Se afla la doar 800 metri distanță de locul din care a fost luată. David, tatăl fetiței a descris situația drept „cel mai cumplit coșmar al părinților”. El a declarat că fetița se simte „perfect” în ciuda calvarului prin care a trecut. El a spus: „Sunt atât de fericit acum, simt că m-am născut din nou”. Fetița a fost găsită plângând, dar după ce a fost adusă înapoi la familia ei s-a calmat iar acum este sănătoasă și fericită. Poliția a confirmat că a găsit-o pe fetiță răpită pe strada Avenue Ruskin, în jurul orei 20:00.

Filmul răpirii

Claudiu Stelică este unchiul fetiței care s-a întâlnit cu potențialul cumpărător care s-a dovedit de fapt un hoț. Familia a pus un anunț pe Gumtree că vinde un autovehicul Audi Quattro Sport de 3.0 litri pentru 4.650 de lire sterline. Ei au primit un telefon de la suspect duminică. Suspectul s-a întâlnit apoi cu unchiul fetiței pentru a verifica mașina. Dar în timp ce făcea acest lucru a intrat repede înăuntru și a fugit cu tot cu fetița care stătea pe scaunul din față al mașinii.

Poliția metropolitană a intrat imediat în alertă. Ei au dat descrierea fetiței, care purta un pantalonaș alb cu roșu atunci când a dispărut. Surprinzător, când a fost găsită, fetița răpită purta un articol suplimentar de îmbrăcăminte. Detectivii cred că suspectul a pus pe fetiță o haină în plus înainte de a o abandona. Mai există și ipoteza că cineva de pe stradă a văzut-o pe fetiță, i s-a făcut milă și a îmbrăcat-o din cauza frigului.

Este căutat în continuare hoțul care a furat mașina. El a fost descris ca un bărbat de origine asiatică, cu constituție astenică, îmbrăcat în haine negre. În jurul orei 20:00, Poliția Metropolitană a scris: „Suntem încântați să raportăm că fetița dispărută, Maria Tudorică, în vârstă de 17 luni, a fost găsit în siguranță și sănătoasă pe strada Ruskin, zona E12. Mulțumim mass-media și tuturor persoanelor implicate care ne-au ajutat când am făcut apelul pentru ajutor”. Newham este una dintre zonele cele mai tulburi din capitală. Aici au avut loc mai multe investigații de crimă decât orice altă parte a Londrei în 2017. Criminalitatea violentă a crescut cu aproape 7,5% de la an la an, scrie publicația Newham Recorder.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*