Breaking News

DESCOPERIRE MACABRĂ: Fetiță de șase luni aproape moartă din cauza deshidratării, găsită lângă cadavrele părinților

Poliția a găsit fetița și corpurile neînsuflețite ale mamei și tatălui într-o cameră de motel din America

Fetiță aproape moartă găsită lângă cadavrele părinților Fetiță aproape moartă găsită lângă cadavrele părinților (© Facebook & Handout)
Distribuie:

Poliția din statul american Michigan a găsit o fetiță de șase luni aproape moartă din cauza deshidratării într-o cameră de motel, alături de cadavrele părinților ei, informează Daily Mail în pagina sa electronică.

Jessica Bramer, de 26 de ani, din Grand Rapids și Christian Reed, în vârstă de 28, din Marne, erau morți de trei zile. Fiica lor, Skylah, era vie, însă într-o stare avansată de deshidratare. Aceasta a fost găsită lângă trupurile neînsuflețite ale părinților ei.

Macabra descoperire a fost făcută de către un polițist. Acesta era desemnat să verifice cuplul care avusese probleme cu legea în trecut. El a descoperit-o pe fetiță aproape moartă lângă cadavrele părinților ei vineri, în jurul amiezii. Criminaliștii sosiți la fața locului au inspectat camera. Ei au găsit accesorii ce aveau legătură cu consumul de droguri. Celor doi părinți decedați li s-a făcut o autopsie a doua zi. Rezultatele toxicologice nu vor fi concludente decât în 30 de zile, spun autoritățile.

Angajații motelului au refuzat să răspundă atunci când au fost întrebați dacă au auzit plânsetele copilului. Ei nu au răspuns nici la întrebarea dacă au văzut ceva suspect, potrivit canalului local de televiziune WKRG.

Starea fetiței

Skylah

Skylah

Fetița a fost adusă în stare critică la spitalul de copii Helen DeVos din Grand Rapids. Se pare că a depășit perioada dificilă datorată deshidratării și acum este în afara oricărui pericol. Doctorii spun că se așteaptă la o recuperare totală din partea acesteia, potrivit canalului local de știri  Fox 6 Now.

Părinții bebelușului, Bramer și Reed, au fost de mai multe ori la închisoare, potrivit membrilor familiei. Aceștia au mai declarat că bunicii fetiței au sunat în ianuarie la Protecţia Copilului, fiind îngrijorați de soarta și siguranța ei.

Agenția locală de protecție a minorilor nu a răspuns încă solicitărilor presei de a comenta incidentul. O anchetă internă a fost declanșată pentru a se determina dacă funcționarii acestei agenții sunt în culpă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*