Breaking News

O mamă A ÎNCERCAT SĂ-ȘI VÂNDĂ FIICA de o săptămână cu 3.000 de lire sterline, pentru a-și cumpăra cizme noi

Tânăra de 25 de ani a căutat pe piața neagră un cumpărător, cerând pentru fetiță o sumă de 3.000 de lire sterline deoarece dorea să-și cumpere o pereche de cizme noi

O mamă a încercat să-și vândă fiica de o săptămână cu 3000 de lire sterline O mamă a încercat să-și vândă fiica de o săptămână cu 3000 de lire sterline - Colaj foto: sursa thesun.co.uk
Distribuie:

O mamă a încercat să-și vândă fiica de o săptămână cu 3.000 de lire sterline, scrie The Sun în ediția sa online. Luiza Gadzhieva, în vârstă de 25 de ani, a pus un anunț online în care declara că este în căutarea unor părinți adoptivi pentru fiica ei de o săptămână. Ea a fost prinsă într-o operațiune de flagrant, după ce a acceptat 3.000 de lire sterline pentru copil, când polițiștii s-au prezentat ca potențiali cumpărători.

A încercat să-și vândă fiica online pe piața neagră

Femeia a fost reținută la Moscova după ce ar fi predat copilul polițiștilor sub acoperire într-o cafenea din centrul orașului. Gadzhieva, este din regiunea Daghestan. Povestise cu sora ei cum își va cumpăra o nouă pereche de cizme după ce va vinde copilul. Informația a fost relatată de presa locală. Înainte ca poliția să intervină, o organizație cunoscută sub numele de „Alternativa” a încercat să o convingă pe tânăra de 25 de ani să nu vândă fetița de doar o săptămână. „Am încercat în toate modurile posibile să-i explicăm că pe acest copil îl așteaptă condiții de viață proaste și periculoase”, a spus organizația.

Punctul culminant al cinismului femeii a fost corespondența cu sora ei. Aceasta știa despre intențiile așa numitei mame. I-a spus și  ce pereche de cizme își va cumpăra după ce va vinde copilul. Femeia mai are trei copii. A mărturisit potențialului cumpărător că dorește să folosească banii pentru avansul la o casă. Polițiștii spun că după ce a primit banii, tânăra de 25 de ani a predat copilul polițistului sub acoperire. I-a scris acestuia și o chitanță de mână care să justifice tranzacția. După organizarea flagrantului, femeia a fost arestată.

Poate ești interesat:

 

Imaginile de la interogatoriu arată că Gadzhieva își ascundea capul de rușine când era chestionată de detectivi. Ea i-ar fi spus falsului cumpărător să nu o judece și să nu folosească verbul „a vinde”. Și-a motivat gestul spunând că nu poate face față cu atâția copii. Gadzhieva a pledat vinovată la toate capetele de acuzare din timpul interogatoriului, potrivit poliției locale.

În prezent, viața copilului nu este în pericol iar ancheta este în desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*