Breaking News

O MAMĂ DENATURATĂ a încercat să vândă virginitatea fiicei sale de 13 ani pentru 25.000 $

A fost condamnată la 4 ani și jumătate de închisoare după ce un polițist sub acoperire care s-a prezentat drept un pedofil bogat a deconspirat-o

Irina Gladikikh și fiica ei de 13 ani căreia a vrut să-i vândă virginitatea cu 25000 $ Irina Gladikikh și fiica ei de 13 ani căreia a vrut să-i vândă virginitatea cu 25000 $ - Foto: Daily Mail (© East2west news)
Distribuie:

O mamă denaturată a fost condamnată pentru că a vrut să vândă virginitatea fiicei sale de 13 ani unui pedofil bogat, informează Daily Mail în ediția sa electronică. Diabolica Irina Gladkikh a fost trimisă la închisoare timp de patru ani și jumătate de un tribunal din Rusia și a fost decăzută din drepturile părintești. Ea nu va mai avea voie să-și crească fiica și pe fratele ei mai mic.

Mama în vârstă de 35 de ani, a fost în tinerețe o participantă frecventă la concursurile de frumusețe. Ea a fost prinsă după o lovitură instrumentată de un polițist sub acoperire. Femeia a zburat la Moscova de la Chelyabinsk, pentru a se întâlni cu un bărbat care era dispus să plătească 25.000 $ pentru a face sex cu fiica ei.

Detalii din timpul procesului

Procesul a avut loc la curtea din Lyublinsky în Moscova. În fața instanței, femeia a purtat o haină de blană scumpă. Ea s-a ferit tot timpul de aparatele de fotografiat și și-a frecat neliniștită tot timpul mâinile. Detaliile din timpul procesului au fost șocante. Femeia a obținut un certificat medical care atesta faptul că fata era virgină. Ea a făcut și un set de fotografii cu tentă „sexuală” fetiței.

Irina Gladikikh fosta competitoare la concursurile de frumusețe a recunoscut acuzațiile

Irina Gladikikh fosta competitoare la concursurile de frumusețe a recunoscut acuzațiile – Foto: Daily Mail

După ce a fost reținută în ianuarie, ea a mărturisit tot filmul diabolicului său plan. Femeia și fiica sa au zbura la Moscova. Acolo urma să întâlnească un om bogat de la care urma să primească banii stabiliți pentru serviciile sexuale oferite de către fiica ei. Mama a mai avut două complice care au fost condamnate în luna august la trei ani și jumătate în colonii penale.

Una, Yelena Anisimova, a mărturisit că a fost cea însărcinată să caute un cumpărător bogat pentru fată. Cealaltă, Alina Kukanova, în vârstă de 25 de ani, a plâns și a țipat în instanță când a fost anunțat verdictul. Mama a mers cu una dintre complice să se întâlnească la un restaurant cu presupusul cumpărător. Dar, din nefericire pentru ele, cel care s-a prezentat ca fiind un om bogat era un detectiv sub acoperire. De îndată ce banii au ajuns în geanta mamei, ambele femei au fost arestate. Fetița trăiește acum cu bunica ei, care a devenit tutorele ei oficial.

Femeia, a lucrat în IT și a fost o vreme agent imobiliar. Era îmbrăcată întotdeauna bine și purta haine scumpe și elegante. Acorda multă atenție felului cum arăta și petrecea mult timp în cluburi. Ea era o cunoscută a concursurilor de frumusețe din Chelyabinsk. Poliția a mai spus că mama și cele două complice, făceau bani anterior și din prestarea serviciilor sexuale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*