Breaking News

FERMIERUL SATANIST a fost închis pe viață după ce a violat și ucis o savantă de 59 de ani care făcea jogging

Femeia a dispărut după ce a plecat să facă jogging, în timpul unei conferințe științifice din Creta la care a participat anul trecut

FERMIERUL SATANIST a fost închis pe viață după ce a violat și ucis o savantă de 59 de ani FERMIERUL SATANIST a fost închis pe viață după ce a violat și ucis o savantă de 59 de ani - Foto: © Reuters/© EPA
Distribuie:

FERMIERUL SATANIST, un grec pe nume Giannis Paraskasis, în vârstă de 28 de ani, a fost închis pe viață după ce a ucis o savantă în vârstă de 59 de ani, anul trecut în insula Creta.

Fiu al unui preot, el le-a spus polițiștilor că este un satanist, „posedat de demoni care îi dau ordine”. Bărbatul a mărturisit în fața anchetatorilor că a fost excitat sexual când a lovit-o cu mașina pe Suzanne Eaton, în vârstă de 59 de ani. Aceasta era un biolog molecular de „clasă mondială”, care a dispărut în timp ce făcea jogging. Femeia venise anul trecut la o conferință științifică ce a avut loc în insula Creta.

Cadavrul femeii a fost găsit de un grup de speologi câteva zile mai târziu. Un ofițer de poliție a dat o declarație în fața instanței. Acesta a mărturisit că l-a auzit pe tânăr spunând că este „posedat de demoni care îi dau ordine”. Ucigașul nu a recunoscut confesiunea, dar a recunoscut crima, susținând că comis-o deoarece a fost excitat sexual.

Fermierul satanist și-a primit pedeapsa

El a primit închisoare pe viață de la tribunalul din Chania, situat în insula Creta. Bărbatul a fost acuzat de uciderea brutală a cercetătoarei de la Institutul Max Planck, aflat în subordinea Universității din Dresda.

Femeia se afla la o conferință științifică în Creta anul trecut când a ieșit să facă o alergare. Instanța a aflat cum Paraskakis a lovit-o cu mașina sa de două ori pe femeie. Apoi a legat-o și pus-o în portbagajul mașinii. Ulterior a dus-o într-un buncăr situat lângă plantația sa de măslini. A violat-o și apoi a ucis-o, aruncându-i corpul într-un puț de aerisire, relatează Sun Online.

Speologii îngroziți i-au găsit corpul șase zile mai târziu în tunelurile folosite de naziști în Al Doilea Război Mondial. Paraskakis și-a mărturisit crima după un interogatoriu de șase ore făcut de poliția greacă.

Poate ești interesat:

 

În timpul procesului, bărbatul a închis ochii pentru a se ruga în sala de judecată. Avocatul Vasso Pantazi a numit-o pe Suzanne Eaton „biolog de talie mondială”. El a spus și cât de utilă ar fi fost ea în lupta împotriva coronavirusului.

Fermierul satanist a lovit-o pe victimă de două ori cu mașina pentru a-i înăbuși strigătele. A susținut că a pus-o în portbagaj datorită unui impuls sexual de moment. Femeia a încercat să lupte cu atacatorul ei, deoarece ADN-ul bărbatului a fost găsit sub unghiile ei. Această descoperire l-a și adus pe criminal în fața justiției.

Medicul legistul a declarat că victima a suferit fracturi grave după ce a fost lovită de mașină. Ea a avut coaste rupte, fracturi la față și multiple răni la ambele mâini. Și cu toate acestea, monstrul a violat-o înainte de a o ucide.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*