Breaking News

CASTRAT și ÎNCHIS PE VIAȚĂ! Este pedeapsa primită de un pedofil care a VIOLAT și UCIS o fetiță de 9 ani

Ucigașul pedofil a fost condamnat la castrare și închisoare pe viață, după ce a ucis o fetiță de 9 ani, pe care a agresat-o sexual în Kazahstan

Castrat și închis pe viață după ce a violat și ucis o fetiță de 9 ani Castrat și închis pe viață după ce a violat și ucis o fetiță de 9 ani - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un criminal pedofil a fost castrat și închis pe viață după ce a ucis o fetiță de nouă ani pe care a agresat-o sexual, informează Daily Mail.

Fetița pe nume Aruai Berik a dispărut după ce a ieșit de la cursurile de dans pe care le practica după școală. Filmările de pe camerele de supraveghere au arătat un bărbat foarte bine deghizat care a abordat-o ​​în orașul Karatu, din Kazahstan. În cele din urmă criminalul a fost prins. El se numește Zhaksylyk Baydildaev și a fost condamnat pentru săvârșirea unor „acte sexuale violente” și uciderea victimei. Individul a ucis-o pe fetiță cu lovituri repetate la cap.

Bărabatul în vârstă de 37 de ani, care este căsătorit, a pus fetița într-un sac. S-a urcat pe o bicicletă și a dus cadavrul la un depozit de deșeuri unde l-a ars, a constatat o instanță. Aceasta l-a condamnat la închisoare pe viață pentru omor. În plus i-au fost aplicate noile legi dure din Kazahstan pentru pedofili și agresori sexuali. El a fost condamnat să sufere castrarea chimică forțată.

Bărbatul a mărturisit că a ascuns și a ars cadavrul de frică, susținând că fata a murit accidental. În plus a afirmat că fetița a venit în casa lui în mod voluntar. Cu toate acestea, analiza criminalistică a rămășițelor ei carbonizate a dovedit adevărul. Fata a fost ucisă cu lovituri la cap și că a fost agresată sexual înainte, a afirmat un judecător.

Revoltător este faptul că bărbatul care a fost castrat și închis pe viață, a arătat empatie familiei când fetița a fost dată dispărută. Mama victimei Lyazzat a spus: „Când am căutat-o, el ne-a abordat constant, întrebându-ne dacă am găsit-o sau nu”.

Legi dure împotriva pedofiliei

Kazahstanul și-a întărit recent legile împotriva agresiunilor sexuale asupra copiilor. Țara a cumpărat stocuri de CIPROTERONĂ. Acesta este un steroid anti-androgen dezvoltat pentru combaterea cancerului, dar utilizat și pentru castrarea chimică a pedofililor. El provoacă scăderea libidoului, conform afirmațiilor unui medic urolog. Doza este diferită pentru fiecare persoană. Odată cu administrarea medicamentului este controlat și nivelul testosteronului.

Totuși există și persoane care nu sunt de acord cu castrarea chimică. Psiholoaga Gulnara Aytnzhanova a avertizat că această castrare chimică îi va face pe pedofili să-și arate frustrarea și furia folosind violența. „Va exista ură, ură față de societate, ură față de alte persoane”, a prezis ea.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*