Breaking News

CONDAMNARE LA MOARTE: este pedeapsa primită de tatăl care și-a ucis cei cinci copii sugrumându-i

Bărbatul din Carolina de Sud care și-a ucis cei cinci copii și a apoi s-a plimbat cu cadavrele acestora în mașină timp de nouă zile a primit pedeapsa capitală

Bărbatul care și-a ucis prin sugrumare pe toți cei cinci copii ai săi a fost condamnat la moarte Bărbatul care și-a ucis prin sugrumare pe toți cei cinci copii ai săi a fost condamnat la moarte
Distribuie:

Condamnare la moarte pentru tatăl din Carolina de Sud, care și-a ucis cei cinci copii prin strangulare și apoi i-a urcat în mașină și a condus cu trupurile lor timp de nouă zile prin America.

Timothy Jones Jr., în vârstă de 37 de ani, nu a arătat nicio emoție atunci când juriul a dat un verdict unanim, după mai puțin de două ore de deliberare, scrie Daily Mail în ediția electronică. Jurații ar fi putut, de asemenea, să-l condamne la închisoare pe viață fără posibilitate de eliberare condiționată.

Același juriu din districtul Lexington, l-a acuzat săptămâna trecută pe Jones cu cinci capete de acuzare de crimă, pentru moartea copiilor lui, cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani, în casa lor din Lexington, în august 2014. Procurorii au cerut pedeapsa cu moartea. Mai mulți membri ai familiei lui Jones, inclusiv mama celor cinci copii, au cerut săptămâna aceasta juriului să-i cruțe viața.

Tatăl lui Jones s-a prins cu mâinile de cap când verdictul a fost pronunțat, iar alți membri ai familiei bărbatului au izbucnit în plâns. Detaliile oribile ale celor cinci crime au fost prezentate juriului în cele peste patru săptămâni de proces. Fostul inginer software, divorțat, a fost descris de către procurori ca un tată rău și egoist. Avocatul apărării a încercat să argumenteze că o boală psihică nediagnosticată l-a condus pe acesta să-și omoare copiii.

Avocații lui Jones, încercaseră să demonstreze că problemele sale au început atunci când căsnicia sa a eșuat. Rămas singur, cu cinci copii, problemele lui mentale s-au agravat. Soția lui, Amber Kyzer, l-a părăsit pentru un adolescent care locuia în vecini. Se săturase de comportamentul abuziv al bărbatului, care se folosea de religie pentru a o controla. Când nu a mai rezistat și-a părăsit domiciliu conjugal.

Aventura sa cu vecinul s-a produs în perioada în care era însărcinată cu al cincilea copil. Jones a apelat la medicamente pentru a se liniști, ceea ce a făcut ca schizofrenia să se agraveze, spun avocații săi.

Procurorii au cerut pedeapsa capitală

Procurorii au început în forță pledoaria de închidere joi. Ei au întrebat jurații dacă au auzit vreodată despre o crimă mai oribilă. Au cerut în continuare ca pedeapsa să fie condamnare la moarte. „Lăsați pedeapsă să fie proporțională cu crimele”, le-a spus procurorul Rick Hubbard juraților. Este un criminal în masă. Procurorul a spus că Jones a fost egoist toată viața. El a încercat să destrame a doua căsătorie a tatălui său, pentru că nu a primit suficientă atenție. Cât a fost căsătorit, a controlat strict fiecare decizie soției sale.

Când l-a părăsit, Jones nu a putut suporta faptul că a pierdut controlul asupra ei. Având custodia copiilor, el maltrata pe oricare dintre copiii care doreau să fie cu mama lor, spun procurorii. Jones l-a ucis prima dată pe fiul său Nahtahn, în vârstă de 6 ani, într-un „acces de furie”. Acesta a sunat-o pe mama sa să-i spună că a stricat o priză electrică.

În următoarele câteva ore, Jones a mers și și-a luat țigări. A luat-o cu el pe cea mai mare dintre fete, pentru ca aceasta să nu sune după ajutor. I-a lăsat pe ceilalți trei copii lângă cadavrul fratelui lor. Apoi a decis să-i omoare pe toți. Din acest motiv procurorii spun că singurul verdict corect pentru bărbat este: CONDAMNARE LA MOARTE.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*