Breaking News

I-A UCIS CEI CINCI COPII, iar acum sfâșiată de durere, mama a depus mărturie în procesul de condamnare la moarte a fostului soț

”Copiii mei, copiii mei! Doamne! ", a spus printre lacrimi în fața juriului în timpul procesului de condamnare la moarte a fostului soț

Bărbatul care și-a ucis cinci copii pledează nevinovat invocând nebunia Bărbatul care și-a ucis cinci copii pledează nevinovat invocând nebunia
Distribuie:

O mamă sfâșiată de durere a leșinat în timpul procesului fostului său soț. care riscă o condamnare la moarte după ce a fost acuzat de uciderea celor cinci copii mici ai săi, informează Daily Mail.

Ca parte a mărturiei sale, Amber Kyzer, a citit o scrisoare pe care a scris-o cel mai mare dintre copii. Acesta încercase să o mângâie pentru divorț și durerea provocată de destrămarea familiei. Femeia a clacat în timpul mărturiei, repetând obsesiv: ”Oh Doamne. Oh Doamne. Copiii mei. Copiii mei!”, fapt care l-a determinat pe judecător să scoată juriul din sala de judecată.

Fostul soț al femeii, Timothy Jones Jr, s-a ridicat și s-a uitat la ea, dar fără a arăta nicio emoție. Femeia a depus mărturie în a șasea zi a procesului de condamnare la moarte a fostului soț. Jones, acum în vârstă de 37 de ani, are cinci capete de acuzare pentru crimă. Bărbatul a pledat vinovat din cauza nebuniei. Avocații lui nu contestă faptul că a ucis copiii, dar încearcă să-l scoată nevinovat din motive medicale. Există patru rezultate posibile în proces: vinovat, vinovat din cauza nebuniei, nevinovat datorită afecțiunilor mentale sau nevinovat.

Rechizitoriul procurorilor

Procurorii au declarat că primul care a căzut victimă furie bărbatului a fost Nahtahn, în vârstă de șase ani. Asta după ce băiatul fascinat de electricitate, a spart o priză în casa lor de lângă Lexington, în august 2014. I-au căzut victimă apoi ceilalți copii. Jones a strangulat-o pe Merah, în vârstă de opt ani și pe Elias în vârstă de șapte ani cu mâinile goale. Gabriel, de doi ani și Abigail, cu vârsta de un an, au fost strangulați cu o curea, spun procurorii. După uciderea copiilor, autoritățile au spus că Jones a înfășurat trupurile în folie de plastic și le-a pus în mașina sa. A condus SUV-ul fără o țintă anume pe coasta de Sud-Est a Americii circa nouă zile. Apoi le-a abandonat cadavrele pe o colină de lângă localitatea Camden, Alabama.

Jones a fost arestat în statul Mississippi, la un punct de control al traficului. Acolo un ofițer a recunoscut un miros puternic provenit din mașina acestuia. Era „mirosul morții”, provenit de la cele cinci cadavre intrate în putrefacție de care bărbatul scăpase. Avocații încercă acum să evite sentința de condamnare la moarte invocând probleme psihice. Ei spun că mama acestuia a fost într-o instituție mentală timp de 20 de ani fiind suspectă de o schizofrenie nediagnosticată. Se mai motivează faptul că infidelitatea soției a fost un factor declanșator în toată această tragedie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*