Breaking News

O mamă și-ar fi otrăvit cinci dintre cei șase copii ai săi, apoi a încercat să se sinucidă sărind în fața trenului

Femeia în vârstă de 27 de ani i-a otrăvit cu tablete pe cei cinci copii cu vârste cuprinse între unu și opt ani, lăsându-l în viață pe cel mai mare copil în vârstă de 11 ani

O mamă și-ar fi otrăvit cinci dintre cei șase copii ai săi, apoi a încercat să se sinucidă O mamă și-ar fi otrăvit cinci dintre cei șase copii ai săi, apoi a încercat să se sinucidă - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O mamă în vârstă de 27 de ani și-ar fi otrăvit cinci dintre cei șase copii ai săi, înainte de a încerca să-și ia viața aruncându-se în fața unui tren, informează Daily Mail.

Tragedia s-a petrecut joi în Germania. Femeia numită Christiane K., rămâne într-o stare gravă după ce s-a aruncat pe șinele de tren din stația Dusseldorf. Era la 32 de km de apartamentul din Solingen, unde cele trei fete și cei doi băieți cărora le dăduse tablete zăceau pe moarte.

Cel de-al șaselea și cel mai mare copil pe nume Marcel, în vârstă de 11 ani, a fost nevătămat. Se crede că a luat trenul cu mama sa după crimă, dar a călătorit mai departe spre casa bunicii sale când mama sa a coborât. Copiii morți sunt trei fete în vârstă de un an și jumătate, doi și trei ani, și doi băieți, Luca, opt, și Timo, șase ani. O sursă din poliție a declarat pentru RTL că au fost otrăviți cu tablete.

Marcel este acum îngrijit de rude, deoarece poliția a spus că nu l-au putut contacta pe tatăl copiilor. Marcel a fost alături de mama sa în tren după crimă, relatează presa locală. El și-a continuat drumul spre casa bunicii sale din Monchengladbach când mama sa a coborât la Dusseldorf.

După ce și-ar fi otrăvit cinci dintre cei șase copii, a încercat să se sinucidă

La gara centrală din Dusseldorf, Christiane K. a încercat să se sinucidă. A fost salvată în ultimul moment de pe liniile de cale ferată.

Poliția a declarat că bunica a fost cea care a alertat poliția asupra tragediei la ora 14:00. Ambulanțele s-au deplasat de urgență la apartamentul din Solingen. Se spune că salvatorii înșiși sunt traumatizați de ceea ce au găsit în clădire. Au fost de asemenea, șocați de starea apartamentului. Salvatorii au încercat să resusciteze copiii, dar au sosit prea târziu pentru a le putea salva viața. Nu este clar dacă băiatul  supraviețuitor de 11 ani a fost martor la ceea ce s-a petrecut în apartament.

Stefan Weiand, un purtător de cuvânt al poliției a declarat că este o „situație tragică”. A mai spus că mama nu se află încă într-o stare adecvată pentru a fi interogată. Poliția investighează cazul drept crimă și încearcă să dezlege circumstanțele tragediei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*