Breaking News

TRAGEDIE! Cinci morți, dintre care patru copii, într-un MASACRU FAMILIAL petrecut în Franța

Cinci persoane, inclusiv patru copii, au fost înjunghiați și uciși sâmbătă într-o casă din suburbiile Parisului, de către un presupus membru al familiei

Cinci morți, dintre care patru copii, într-un masacru familial Cinci morți, dintre care patru copii, într-un masacru familial
Distribuie:

Într-o casă modestă din suburbiile Parisului, a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 11, un masacru familial, scrie publicația Le Parisien în ediția sa electronică.

Cumplita dramă a avut loc într-o familie de origine srilankeză formată din zece persoane. Cinci dintre ei, inclusiv un bebeluș de 18 luni și trei copii cu vârste între 5 și 9 ani au fost înjunghiați mortal. Printre victime se numără și o femeie de 39 de ani, mama a doi dintre copiii uciși. Trei adulți sunt, de asemenea răniți grav și doi adolescenți răniți mai ușor în spital.

Strada pe care se află casa a fost blocată pentru a facilita munca pompierilor și a polițiștilor care au ajuns la fața locului. Aceștia au fost alertați de rezidenți în urma scandalului provocat. Poliția judiciară din Seine-Saint-Denis este cea care conduce ancheta. „În acest stadiu, nu există nimic care să stabilească originea și circumstanțele acestei tragedii”, se spune în comunicatul parchetului.

Potrivit procurorilor, vecinii au fost alertați de cei doi adolescenți răniți, care au reușit să scape din casă. Aceștia au declarat că au fost loviți de unchiul lor, proprietarul casei, cu un ciocan. Ei au explicat că părinții și frații lor s-au întâlnit dimineața cu unchiul lor, la cererea acestuia. Ei au ajuns acolo după părinți.

Presupusul autor al acestui masacru familial este în comă

La sosirea lor, ar fi fost atacați de unchiul lor care i-a închis în subsolul casei. Acolo și-au descoperit părinții și pe unul dintre frații lor grav răniți. Din fericire au reușit să scape și să-i avertizeze pe vecini.

Surse din poliție spun că polițiștii au descoperit în subsol un copil mort și un cuplu viu, dar rănit. Poliția a trebuit apoi să spargă o ușă pentru a intra într-un dormitor de la etaj. Acolo au găsit un cuplu și trei copii pe un pat. Doar bărbatul, principalul suspect, era încă în viață. A fost dus de urgență la spital. Potrivit unei surse, presupusul autor ar fi atacat rudele cu un cuțit și un ciocan. Acum este în comă după ce a încercat să-și pună capăt vieții.

Poate ești interesat:

 

Vecinii spun că era o familie „exemplară” și este inexplicabil ceea ce s-a întâmplat. Poliția încearcă să descâlcească motivele acestei cumplite drame. Supraviețuitorii masacrului au intrat într-un program de consiliere psihologică.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*