Breaking News

Un BEBELUȘ DOAR PIELE ȘI OS a fost găsit ascuns în garderoba mamei care „spera că va muri de foame”

Katya, în vârstă de șase luni, trăia doar cu apă și bucăți ocazionale de mâncare de la fratele ei mai mare, potrivit relatărilor din presă despre cazul care a îngrozit Rusia

Un bebeluș doar piele și os a fost găsit ascuns în garderoba mamei Un bebeluș doar piele și os a fost găsit ascuns în garderoba mamei
Distribuie:

Un bebeluș doar piele și os se luptă pentru viață după ce a fost găsit în garderoba mamei sale aproape mort de foame, informează Daily Star în ediția online.

Fetița pe nume Katya s-a născut în luna aprilie și trăia doar cu apă și resturi alimentare date de fratele ei mai mare. Presa din Rusia relatează că fetița din Karpinsk a fost transportată cu un elicopter în capitala regională Ekaterinburg, unde se află acum la terapie intensivă.

Mama ei pe nume Yulia „spera că bebelușul va muri de foame”, scrie site-ul de știri online Krasnoturyinsk Live. Mama a fost reținută și un dosar penal a fost deschis pe numele ei. Ea a fost acuzată de „torturarea” copilului, infracțiune pedepsită cu până la șapte ani de închisoare.

Purtătorul de cuvânt al poliției regionale Sverdlovsk, Valery Gorelykh, a declarat: „Este greu de crezut această poveste oribilă, dar oricât de dificil este să spui acest lucru, este adevărat. Ofițerii au mers să verifice apartamentul după ce au primit informații despre acest caz. Au găsit bebelușul înfometat și au organizat transportul lui urgent la spital, unde medicii se luptă să-i salveze viața fetiței”.

Bebeluș doar piele și os găsit în timpul aniversării mamei

Copilul a fost găsit în timpul unei petreceri cu ocazia zilei de naștere a mamei care împlinea 37 de ani. Femeia a vrut să omoare copilul, dar din fericire nu a avut suficient curaj pentru a face asta, spune o sursă familiarizată cu cazul. Ea s-a gândit că poate bebelușul va muri de foame. Fetița a fost găsită accidental. Mama bea împreună cu o prietenă la ziua sa de naștere. Aceasta a întrebat de ce una dintre camerele din apartamentul ei era întotdeauna închisă.

Yulia a spus că a fost folosită pentru depozitare, dar prietena ei nu era convinsă. Un strigăt foarte slab, dezarticulat s-a auzit din cameră. Când a fost întrebată ce se aude, mama a spus că este doar o păpușă acolo, care plânge singură. Femeia a decis să verifice camera după ce a auzit strigătul. A deschis dulapul, s-a uitat în geantă și a găsit copilul.

Poate ești interesat:

 

Fiul femeii știa despre copil dar mama l-a amenințat să nu spună niciun cuvânt despre asta. Băiatul îl hrănea pe copil din când în când. Copilul s-a născut dintr-o aventură pe care mama a avut-o cu un bărbat căsătorit. S-a întâmplat după ce aceasta s-a despărțit de soțul ei. Mama nu a născut într-o instituție medicală acest bebeluș doar piele și os găsit în dulapul ei. Polițiștii spun că nu s-au găsit alimente pentru copii sau haine în apartament și nici nu a existat un pătuț pentru bebeluș.

Mama a fost reținută și este supusă unui examen într-o clinică de psihiatrie, au spus oamenii legii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*