Breaking News

Băiețel de 2 ani LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ după ce câinii i-au smuls organele genitale în timp ce părinții îi sărbătoreau ziua de naștere în Ucraina

Acesta a fost atacat în curtea casei sale în timp ce părinții îi sărbătoreau ziua de naștere în casă

Băiețel de 2 ani luptă pentru viață după ce a fost sfâșiat de câini Băiețel de 2 ani luptă pentru viață după ce a fost sfâșiat de câini - © 11
Distribuie:

Un băiețel în vârstă de doi ani luptă pentru viață după ce câinii i-au smuls organele genitale în timp ce părinții îi sărbătoreau ziua de naștere, informează Daily Mail.

Micul Yegor a fost găsit zăcând inconștient într-o baltă de sânge în curtea casei sale. Acesta a fost mutilat de doi câini de pază din rasa ciobănesc german. Oribilul incident a avut loc vineri în micul oraș Selydove, din estul Ucrainei. Se întâmpla în timp ce familia sărbătorea a doua aniversare a băiatului.

Presa relatează că băiețelul a ieșit afară neobservat în timp ce părinții lui stăteau la masa festivă cu oaspeții lor. Băiețelul se pare că se juca prin curte în momentul în care câinii au ieșit din țarcul lor și l-au atacat. Observând absența copilului, părinții au mers să-l caute. Băiatul a fost găsit zăcând inconștient într-o baltă de sânge, sfâșiat de câini.

Câinii i-au smuls organele genitale

Potrivit anchetei, câinii au reușit să iasă din țarcul lor, deoarece tatăl băiețelului nu a închis corect ușa. În timpul atacului, câinii i-au smuls organele genitale ale băiatului și i-au sfâșiat artera femurală a piciorului stâng. Având în vedere gravitatea rănilor sale, Yegor a fost transportat cu un elicopter militar la un spital din Dnipro. A fost internat la Spitalul Regional de Copii din Dnipro, unde patru echipe de chirurgi au început să se lupte pentru viața băiatului.

Medicilor le-a luat cinci ore pentru a-i reface vasele de sânge, vezica și intestinele deteriorate. De asemenea, au îndepărtat chirurgical țesuturile „care au fost sfâșiate de câini”. Acum, medicii încearcă să salveze piciorul stâng al băiatului de la amputare.

Natalia Dementyeva, șefa spitalului, a comentat: „Băiatul a suferit răni extrem de grave, cunoscute sub numele de răni murdare. El primește o terapie antibacteriană puternică. Ne așteptăm la dezvoltarea unor procese inflamatorii care sunt complicații obișnuite în astfel de cazuri”.

Poate ești interesat:

Poliția a lansat un dosar penal pentru neîndeplinirea îndatoririlor părintești. Purtătorul de cuvânt al poliției, Aleksandra Gavrilko, a declarat: „Părinții băiatului sunt interogați. Ancheta criminalistică este în curs de desfășurare”.

Părinții riscă până la trei ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați. Băiețelul este acum la terapie intensivă. Starea sa este critică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*