Breaking News

Un buldog i-a smuls organele genitale unui bărbat, apoi le-a mâncat

Bărbatul a cărui penis și testicule au fost mușcate și mâncate de buldog "era singur în cameră cu animalul și avea unt de arahide aplicat între picioarele lui"

Buldog din rasa Olde English implicat in oribilul incident Buldog din rasa ”Olde English” implicat în oribilul incident
Distribuie:

Daily Mail informează că bărbatului i-a fost indusă coma după ce organele genitale i-au fost smulse de un buldog din rasa Olde English. Acesta „a fost singur în cameră cu animalul” când s-a întâmplat incidentul, spun rapoartele poliției.

Bărbatul a cărui identitate nu a fost divulgată, și-a „aplicat unt de arahide” în zona dintre picioare, înainte ca organele sale genitale să fie mușcate de animal. Informația a fost făcută publică de o sursă din poliție pentru publicația ”The Times”.

Cum s-a întâmplat oribilul incident

Poliția din East Lothian, una dintre cele 32 de subdiviziuni teritoriale din Scoția, a fost alertată după ce un tânăr de 22 de ani a fost găsit inconștient și complet îmbrăcat într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Haddington. Întâmplarea a avut loc în luna septembrie. Acesta a fost transportat de urgență la Infirmeria Regală din Edinburgh. Din nefericire organele sale nu au putut fi reatașate, deoarece au fost mâncate de câine. Starea lui s-a stabilizat mai târziu și a fost apoi transferat la Western General Hospital. Aici acesta a fost interogat de poliție în legătură cu cele întâmplate.

Au existat informații că omul ar fi fost imobilizat de alte persoane pe proprietate. O sursă din poliție a infirmat acest lucru și a a confirmat că omul era singur cu câinele. Totuși a specificat faptul că mai erau și alte persoane prezente pe proprietate. Nimeni nu a fost acuzat de nicio infracțiune legată de acest incident. Nu se știe dacă animalul aparține victimei. Câinele a fost luat de hingheri și a fost eutanasiat două săptămâni mai târziu.

Buldogul ”Olde English” a fost crescut la începutul anilor 1970 în încercarea de a recrea rasa istorică de buldog, dar cu un temperament mai puțin agresiv. Buldogii erau câini populari până în secolul al XIX-lea. Aceștia erau folosiți de măcelari pentru a imobiliza taurii înainte ca aceștia să fie sacrificați.

Vechea rasă de buldog englezesc este acum dispărută. Aceștia au scăzut în popularitate și au dispărut după ce a fost adoptată legea privind cruzimea față de animale din anul 1835. Descendentul său modern, Buldogul ”Olde English”, a fost crescut în SUA în încercarea de a recrea animalul musculos și cu maxilarul inferior mare, dar fără tendințe agresive sau probleme de sănătate.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*