Breaking News

I-a tăiat organele genitale pentru a-l „învăța o lecție” pe cel care o hărțuia sexual

O femeie din India l-a atras într-o capcană și i-a tăiat penisul unui bărbat care o hărțuia sexual, apoi l-a dus la spital pentru a-i salva viața

O femeie din India i-a tăiat organele genitale bărbatului care o hărțuia sexual O femeie din India i-a tăiat organele genitale bărbatului care o hărțuia sexual - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O femeie căsătorită din India în vârstă de 47 de ani și doi complici, i-au tăiat organele genitale unui bărbat care o hărțuia pe femeie, pentru a-l ”învăța o lecție”, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Cei trei l-au atras în capcană pe bărbat, într-un loc izolat de lângă calea ferată din Mumbai. Acolo l-au legat de un copac înainte de a-i tăia organele genitale, se spune într-un raport al poliției.

Vecinul de 27 de ani a-l femeii, îi cerea acesteia favoruri sexuale. Mai mult, i-a spus și soțului ei că este îndrăgostit de ea, ceea ce a dus la o deteriorare a relației de cuplu.

Femeia, care este mama a doi copii, a cerut ajutorul la doi tineri din cartier. Ea a contactat victima și l-a atras într-o zonă industrială din Dombivli, o suburbie din Mumbai. Femeia i-a tăiat organele genitale hărțuitorului ei. Apoi, datorită faptului că sângera puternic, l-a dus la spital pentru a-i salva viața.

Declarațiile poliției

Femeia și complicii ei au fost arestați mai târziu de poliția din Manpada, sub acuzația de tentativă de omor. Ofițerul superior, Gajanan Kabdule, a declarat: „Am arestat femeia și doi complici, aceasta recunoscând că i-a tăiat penisul hărțuitorului care o urmărea tot timpul. Am recuperat cuțitul și organele genitale, iar cei trei acuzați sunt în custodia poliției”.

Presa locală a spus că femeia a declarat la poliției că doar a vrut să-l „învețe o lecție” pe cel care o hărțuia. Poliția nu a dat numele nici a femeii nici a victimei, dar a confirmat că o investigație este în curs de desfășurare. O sursă din poliție a făcut declarații pentru publicația ”Times of India” Aceasta a spus că bărbatul era îndrăgostit de femeia căsătorită și îi cerea acesteia favoruri sexuale. El o tot urmărea, în ciuda faptului că avansurile sale au fost respinse.

Informațiile din mass-media spun că bărbatul rănit a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi salvată viața. Este acum stabil și se recuperează în spital. Familia sa este în stare de șoc. Nu este primul caz de acest fel. În anul 2017 o femeie indiană i-a tăiat penisul unui bărbat după ce acesta a încercat să o violeze. India are un istoric sumbru în privința violenței sexuale. În medie, peste 20 de violuri au fost raportate în fiecare zi în anul 2016. Aceste cifre provin din cele mai recente rapoarte oficiale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*