Breaking News

O fostă soție înșelată i-a tăiat organele genitale ale fostului soț spunându-i: „Dacă nu-l pot avea, nimeni altcineva nu poate”

Potrivit poliției, femeia de 58 de ani a folosit o foarfecă ascuțită pentru a-i tăia organul genital al fostului soț lăsându-l cu doar 1 cm de bărbăție

O fostă soție înșelată i-a tăiat organele genitale ale fostului soțO fostă soție înșelată i-a tăiat organele genitale ale fostului soț O fostă soție înșelată i-a tăiat organele genitale ale fostului soț
Distribuie:

O fostă soție înșelată l-a sedus pe fostul soț iar apoi i-a tăiat penisul și testiculele, le-a dizolvat în acid și apoi le-a aruncat în toaletă, după ce a aflat că bărbatul a înșelat-o când erau căsătoriți, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Potrivit poliției, femeia a fost identificată doar sub numele de Lee și este în vârstă de 58 de ani. Ea a folosit o foarfecă ascuțită pentru a tăia organele genitale ale ale fostului soț, lăsându-l cu doar 1 centimetru de bărbăție. Ea ar fi spus: „Dacă nu-l pot avea, nimeni altcineva nu poate”, înainte de a lua 40 de somnifere într-o aparentă tentativă de sinucidere. Atacul s-a produs pe data de 24 iulie în fosta casă a cuplului din localitatea Hukou. Aceasta se află într-o provincie din nord-vestul Taiwanului.

Informațiile din presă spun că cei doi au divorțat cu mai puțin de o lună în urmă. Bărbatul fiind șomer de doi ani, a continuat să conviețuiască împreună cu soția. Autoritățile spun că au primit un apel de urgență de la bărbatul pe nume Chen. Acesta, în vârstă de 56 de ani, a sunat după ajutor la ora locală 20:50. Pentru că se temea de mai multă violență din partea fostei soții s-a închis în toaletă, au dezvăluit ofițerii.

Femeia se pare că a elaborat un plan de a-i înlătura bărbăția ex-partenerului după ce a aflat că acesta a înșelat-o în timpul căsniciei. Furioasă că deși trăia pe spatele ei, se întâlnea cu o altă femeie, ca soție înșelată a pus în aplicare un plan diabolic. Se pare că l-a „sedus” pe bărbat și apoi i-a apucat penisul și l-a tăiat cu foarfeca. Ulterior i-a tăiat ambele testicule. Apoi le-ar fi introdus în acid, le-a aruncat în toaletă și a tras apa.

Ancheta poliției

Polițiștii care au venit la fața locului au spus că femeia a fost găsită inconștientă în casă. Ingerase aproximativ 40 de somnifere în încercarea de a se sinucide. Atât ea cât și fostul ei soț au fost duși la spital și sunt în stare stabilă. Urologul șef din spital a declarat că nu ar fi reușit să-i reatașeze penisul bărbatului chiar dacă poliția l-ar fi găsit. Bărbatul a rămas cu doar 1 cm din penisul său.

Polițiștii așteaptă acum ca perechea să dea declarații scrise. Apoi vor declanșa oficial ancheta pentru reținerea soției. Ambii sunt în prezent tratați în spital.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*