Breaking News

PRINS DE SOȚIA LUI în timp ce VIOLA O FETIȚĂ de nouă ani care i-a fost lăsată în grijă

Bărbatul de 41 de ani din Louisiana a fost arestat și este încarcerat la Centrul de corecție Jefferson Parish

Bărabat PRINS DE SOȚIA LUI în timp ce VIOLA O FETIȚĂ de nouă ani Bărabat PRINS DE SOȚIA LUI în timp ce VIOLA O FETIȚĂ de nouă ani - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Glenn Mills Jr., în vârstă de 41 de ani, a fost prins de soția sa în timp ce viola o fetiță în vârstă de nouă ani, care i-a fost lăsată în grijă, scrie Daily Mail în ediția electronică. Soția lui, Miranda, a intrat peste el în casă și l-a prins în flagrant. După o ceartă cumplită bărbatul a fugit de acasă în camioneta sa.

Mills a fost mai târziu arestat sub suspiciunea de viol de gradul întâi și infracțiuni agravante împotriva naturii. El a fost luat de polițiști și închis în Centrul de corecție Jefferson Parish.

Incidentul a avut loc pe data de 10 iulie. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Slidell, a rămas acasă cu o fetiță de nouă ani pe care trebuia să o îngrijească. Conform procurorului de caz, din motive necunoscute, soția a sosit acasă mai devreme. Aceasta a intrat peste el în cameră. Soția a declarat că bărbatul era „implicat activ într-un act sexual cu o fetiță de nouă ani care a rămas în grija lui”.

După ce s-a certat cu soția sa, Miranda, Mills a fugit de la domiciliul situat la nord-est de New Orleans. El s-a urcat în camioneta sa și a demarat în trombă, înainte ca poliția să sosească la locul faptei.

Bărbatul a fost prins a doua zi

Un membru al Grupului Forțelor de Capturare a Fugarilor din S.U.A. l-a descoperit pe Mills a doua zi în jurul orei 13. Se afla într-o casă aflată pe un bulevard situat la nordul orașului New Orleans. E a fost arestat fără să opună rezistență. Acum se află încarcerat în Centrul de corecție Jefferson Parish. Este acuzat de o infracțiune de viol de gradul întâi și o acuzație de crimă agravată împotriva naturii.

Bărbatul urmează să apară în fața unui judecător săptămâna viitoare. Acesta va stabili dacă poate fi eliberat pe cauțiune sau va rămâne în închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline