Breaking News

O mamă diabolică și-a OTRĂVIT PROPRIUL BEBELUȘ în speranța că fostul iubit se va reîntoarce la ea

În fața unui tribunal procurorii au dezvăluit cum tânăra mamă a folosit medicamente ADHD pentru a-și otrăvi fiica, aceasta fiind dusă la spital în stare de inconștiență

Și-a OTRĂVIT PROPRIUL BEBELUȘ în speranța că fostul iubit se va reîntoarce la ea Și-a OTRĂVIT PROPRIUL BEBELUȘ în speranța că fostul iubit se va reîntoarce la ea
Distribuie:

O tânără care și-a otrăvit propriul bebeluș în vârstă de șase luni, într-o încercare disperată și bolnavă de a atrage atenția fostului ei iubit, a fost condamnată la închisoare pentru o perioadă de cinci ani, informează Daily Star în ediția online.

Femeia, a cărei identitate este protejată de procurorii australieni, a fost condamnată vineri. Ea a pledat vinovată la două capete de acuzare privind administrarea de otravă cu intenția de a face rău. Instanța de judecată a fost informată că fetița era în comă când a fost internată la Spitalul Logan din Queensland, Australia.

Și-a otrăvit propriul bebeluș folosind medicamente pentru ADHD

Medicii au menționat însă că mama copilului, o tânără în jur de douăzeci de ani, părea „nepreocupată” de starea bebelușului ei. Procurorul Stephen Muir, a declarat instanței că femeia „a spus minciuni personalului medical”. Ea a ascuns faptul că unuia dintre ceilalți copii ai ei i s-a prescris Ritalin pentru ADHD. Aceasta este o Tulburarea de deficit de atenție si hiperactivitate manifestată la copii. Este o tulburare de neurodezvoltare care are cauze neurobiologice.

Citește și:

Mamă judecată după ce și-a lovit fiica cu lingura de lemn pentru că a mâncat un hamburger pregătit câinelui

Poliția a confiscat telefonul mamei și a făcut o percheziție informatică. Astfel s-a aflat că mama a creat un profil Facebook. Acolo detalia starea fiicei sale cu scopul specific de a atrage atenția fostului iubit. Ea încerca să-l atragă pe acesta înapoi la ea, postând poze în timp ce se afla în secția de terapie intensivă.

Simptomele bebelușului și starea sa agitată erau în concordanță cu otrăvirea cu Ritalin, relatează publicația „Courier Mail”. Medicii au reușit să stabilizeze starea fetiței și pe 28 mai anul acesta a fost externată din spital. Cu toate acestea, în câteva zile, ea a început din nou să prezinte simptome de ritm cardiac rapid, zvâcniri ale membrelor și insomnie, asociate cu efectele medicamentului. Bebelușul a fost din nou internat în secția de terapie intensivă, iar femeia a fost arestată pe 31 mai. De atunci, copilul și-a revenit complet.

Poate ești interesat:

 

Judecătorul i-a spus inculpatei că este „foarte norocoasă” că nu și-a ucis bebelușul. El a adăugat că vârsta ei fragedă, lipsa unor infracțiuni anterioare și dorința de reabilitare l-au determinat să-i dea o pedeapsă relativ ușoară.

Tânăra va fi eligibilă pentru eliberarea condiționată peste 12 luni.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*