Breaking News

La 33 de ani, mama a doi copii a murit, la aproape doi ani după ce fostul ei iubit a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

Moartea a fost confirmată de mama ei, Bonnie Bowes

Distribuie:

femeie-incendiatăJudy Malinowski a murit la vârsta de 33 de ani, mama ei, Bonnie Bowes spunând: „Copilul acesta a suferit timp de doi ani pentru a-și spune propria poveste, câți ar avea puterea să facă acest lucru?”. Femeia suferise arsuri de gradul patru și cinci pe 80% din suprafața corpului, după ce fostul ei iubit, Michael Slager, în vârstă de 41 de ani, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc într-o benzinărie din Gahanna, Ohio, după o ceartă violentă, în luna august a anului 2015.

femeie-incendiată-agresorInițial, Slager a susținut că nu a vrut să-i dea foc, spunând că a aprins accidental combustibilul când a vrut să-și aprindă  o țigară. Atât urechile lui Malinowski, cât și părți ale degetelor sale au ars complet datorită focului, ea pierzându-și glasul și putând vorbi doar în șoaptă datorită rănilor extinse provocate pe trahee. De asemenea și-a pierdut abilitatea de a umbla și a avut nevoie de un ventilator mecanic pentru a o ajuta să respire.
Tânăra a suferit 56 de intervenții chirurgicale după atac, dar medicii nu au putut repara rănile masive de pe tot corpul, deoarece era prea slăbită pentru a face față acestor intervenții chirurgicale. A rămas spitalizată până în luna mai, când a fost mutată în îngrijire paliativă.

Între timp, Slager nu a contestat acuzațiile de agresiune, incendiere agravantă și a fost condamnat la pedeapsa maximă de 11 ani de închisoare în luna decembrie a anului trecut. După moartea lui Malinowski, marți, procurorul districtului Franklin, Ron O’Brien, a declarat că biroul său este acum în faza de acuzare a acestuia pentru crimă. De altfel, femeii moarte i-a fost luată în luna ianuarie o declarație care a fost sigilată, în care ea a povestit tot filmul atacului, aceasta urmând a fi folosită împotriva lui Slager, în cazul morții ei, când acesta urma să fie acuzat pentru crimă.

Revolta față de condamnarea la doar 11 ani de închisoare pentru Slager, a inflamat opinia publică, parlamentarii statului Ohio fiind pe punctul de a trece o lege botezată după numele victimei, Judy Malinowski. Legea lui Judy, ar spori sancțiunile pentru cazurile în care victima ar fi în mod permanent desfigurată atunci când se folosește un lichid inflamabil. Legea a fost votată în unanimitate de camera inferioară a parlamentului din Ohio în luna mai și așteaptă acum să fie votată de Senat.

femeie-incendiată-fiice

Fiica cea mai mare a lui Malinowski, Kaylyn, acum în vârstă de 13 ani, a depus mărturie săptămâna trecută, în fața unui comitet al senatului din Ohio, care are în dezbatere proiectul de lege, spunând:
„Când aveam doar 11 ani, mama, sora mea și toată familia noastră a primit o sentință de viață. În timp ce noi ne aflăm astăzi aici, mama mea se află de 689 de zile pe un pat de spital”. Cealaltă fiică a victimei are acum nouă ani.

Sursa (Foto/Text): dailymail.co.uk

Comentarii Facebook

Distribuie: