Breaking News

Un școlar în vârstă de opt ani luptă pentru viață după ce câțiva bătăuși l-au stropit cu benzină și i-au dat foc

Băiețelul are arsuri groaznice pe 35% din suprafața corpului după ce golanii l-au transformat într-o minge de foc umană în Ucraina

L-au stropit cu benzină și i-au dat foc L-au stropit cu benzină și i-au dat foc
Distribuie:

Un școlar a fost internat în stare critică după ce câțiva bătăuși de cartier l-au stropit cu benzină și i-au dat foc într-un oraș din Ucraina, informează Daily Mail. Kyrylo Yatsun, în vârstă de opt ani, a suferit arsuri groaznice pe 35% din suprafața corpului. Totul s-a petrecut într-un incident șocant care a avut loc în orașul Dnipropetrovsk, al patrulea oraș al Ucrainei.

Cum s-a petrecut tragedia

Băiatul se juca în curtea din fața blocului său când a fost atacat de bătăușii de cartier, cu câțiva ani mai mari decât el. Huliganii s-au apropiat de Kyrylo și i-au stropit tricoul cu benzină. Apoi au aprins o brichetă și i-au dat foc, relatează ziarele locale. Hainele băiatului au luat imediat foc transformându-l într-o torță umană.

După ce l-au stropit cu benzină huliganii au fugit

Copilul îngrozit a căzut pe pământ urlând de durere, în timp ce atacatorii săi râdeau și fugeau, spun martorii.

Câțiva trecători s-au grăbit să-l ajute pe băiat. Au reușit să-i dea jos tricoul care ardea și să stingă focul înainte de a chema o ambulanță. Băiatul a fost internat la terapie intensivă în stare critică. Ulterior a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În timpul intervențiilor chirurgicale, medicii au îndepărtat pielea arsă de pe cap, brațe, piept și șolduri.

În ultimele zece zile, medicii s-au luptat pentru viața lui Kyrylo, care este încă în pericol. Medicul Artem Posunko de la Spitalul Regional pentru Copii Dnipropetrovsk a declarat presei locale că băiatul a fost internat în stare gravă, cu arsuri severe pe 35% din suprafața corpului. Echipa medicală face tot posibilul pentru a-l menține în viață. Băiatul este conștient și poate vorbi, dar rănile sale sunt foarte grave iar pericolul încă nu a trecut. Mama băiatului este tot timpul la spital lângă fiul ei.

Mama băiatului ars din Ucraina îl îngrijește tot timpul

Mama băiatului ars din Ucraina îl îngrijește tot timpul

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Atacatorii au fost identificați și sunt anchetați de către polițiști. Purtătorul de cuvânt al poliției, Anna Starchevskaya, a declarat: ”Suspecții spun că nu au intenționat să incendieze victima și că totul a fost un accident”. Ancheta este în curs de desfășurare. Dacă atacatorii vor fi găsiți vinovați, vor fi plasați într-o unitate de corecție pentru minori.

Kyrylo va petrece următoarele două luni la spital. Îl așteaptă numeroase intervenții chirurgicale cu grefe de piele și o perioadă lungă de reabilitare după aceea.

Poate ești interesat

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*