Breaking News

O tânără a MURIT după ce logodnicul gelos a stropit-o cu benzină și I-A DAT FOC

Anastasia Kovaleva, de 22 de ani, a fost incendiată de Vitaly Chaikovsky, în vârstă de 28 de ani din gelozie

O tânără a MURIT după ce logodnicul gelos a stropit-o cu benzină și I-A DAT FOC O tânără a MURIT după ce logodnicul gelos a stropit-o cu benzină și I-A DAT FOC
Distribuie:

O tânără a murit după ce a fost stropită cu benzină și a devenit o minge de foc când logodnicul gelos i-a dat foc, informează Daily Mirror.

Anastasia Kovaleva, de 22 de ani, a fost incendiată de Vitaly Chaikovsky. Bărbatul în vârstă de 28 de ani, era gelos pe tânără, dar spune că doar a vrut să o sperie. Chaikovski este acuzat că a provocat șocantul incident pe data de 2 iulie în orașul Zaporizhia din sudul Ucrainei. În seara acelei zile, Chaikovsky a acuzat-o pe Anastasia că flirtează cu alți bărbați. Cuplul a început să se certe și imediat după aceea, Anastasia a părăsit apartamentul. Ea a mers să se plimbe pentru a-și limpezi gândurile, spun rapoartele investigatorilor.

În timp ce era plecată, Chaikovsky s-a dus la o benzinărie din apropiere și a cumpărat o sticlă de benzină. Apoi ar fi așteptat ca ea să se întoarcă lângă intrarea blocului în care locuiau, spun ziarele locale. Când Anastasia s-a întors acasă, Chaikovsky este acuzat că a stropit-o cu benzină și i-a dat foc cu o brichetă. Potrivit martorilor, femeia s-a transformat imediat într-o minge de foc care țipa îngrozitor datorită durerilor insuportabile.

Vecina tinerei a povestit presei locale toată scena de groază la care a asistat. Ea a spus că a auzit țipete groaznice și pe cineva strigând: „O femeie arde!”. Soțul femeii a luat o canistră cu apă și ea o pătură și s-au dus la locul incidentului. Au reușit să stingă victima care ardea și au sunat la serviciile de urgență.

Victima a fost internată în spital

Anastasia a fost internată de urgență la secția de terapie intensivă în stare critică. Ea a fost diagnosticată cu arsuri severe pe 90% din suprafața corpului. Medicii din Spitalul Municipal Zaporizhia au efectuat mai multe operații de grefe de piele. Din păcate Anastasia a murit în ciuda tuturor eforturilor de a-i salva viața.

Vitaly Chaikovsky a fost arestat la locul faptei. Poliția l-a găsit stând pe pământ și uitându-se la mâinile acoperite de arsuri. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost arestat. A mărturisit fapta, dar a spus că „a vrut doar să o sperie pe Anastasia și să se asigure că nu-l va părăsi”.

Bărbatul se confruntă cu 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat. Ancheta este în desfășurare

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*