Breaking News

Un nou-născut de o zi a fost SFÂȘIAT DE UN ROTTWEILLER, animalul de companie al familiei

Câinele a încercat ulterior să îngroape bebelușul în curtea din spate a casei

Un nou-născut de o zi a fost sfâșiat de un Rottweiller Un nou-născut de o zi a fost sfâșiat de un Rottweiller
Distribuie:

O vecină devastată a descris momentul înfricoșător în care a găsit o mamă ținându-și strâns în brațe nou-născutul acoperit de sânge, la câteva momente după ce a fost sfâșiat de un Rottweiller, animalul de companie al familiei, informează Daily Mail.

Bebelușul, care s-a născut cu câteva ore mai devreme, a fost atacat duminică seară de un Rottweiler, în vârstă de doi ani. Tragedia s-a petrecut într-o casă din suburbia Enderley a orașului Hamilton, din Noua Zeelandă. Nou-născutul a fost dus de urgență la spitalul Waikato cu răni grave, dar din păcate, a murit la scurt timp după aceea.

O vecină pe nume Karen, a fost una dintre primele persoane sosite la scena atacului brutal. Ea a declarat pentru publicația online „Stuff”, că va fi bântuită pentru totdeauna de ceea ce a văzut. Femeia s-a grăbit să ajungă acolo după ce a observat o oarecare agitație la capătul străzii ei. Inițial a presupus că scăpase din nou câinele vecinului de pe proprietatea lor. Când s-a apropiat, a văzut-o pe mamă așezată pe iarbă, ținând copilul rănit în brațe. Aceasta aștepta sosirea ambulanței.

Copilul a fost sfâșiat de un Rottweiller

Martora a spus că Rottweiller-ul a luat copilul în timp ce mama era la toaletă. A mai spus că acesta a încercat să-l îngroape pe copil, bebelușul fiind acoperit de murdărie. Câinele era nou în familia care avea deja un alt câine. Era cunoscut ca un câine recalcitrant, care scăpa des de pe proprietate. Vecina a spus că a ajutat la prinderea câinelui mai devreme în acea zi, după ce acesta a scăpat. După ce câinele a fost prins, a făcut cunoștință și cu nou-născutul. Proaspăta mămica îi arătase cu mândrie copilul.

Poate ești interesat:

 

Câinele a fost prins și închis la facilitatea de control a animalelor din subordinea Consiliului Local al orașului Hamilton. Managerul controlului animalelor din cadrul Consiliului municipal Hamilton, a declarat că nu a fost încă luată o decizie privind soarta animalului.

Datele obținute de Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă au stabilit că au existat 4.958 atacuri de câini care au necesitat spitalizare între 2004 și 2014. Cercetările au constatat că majoritatea atacurilor se întâmplă la domiciliul stăpânilor. Copiii cu vârsta sub 10 ani sunt cei mai vulnerabili la aceste atacuri.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*