Breaking News

VIDEO: Proprietar de restaurant „tăiat în bucăți” de un criminal negru cu o macetă în fața soției sale

Eduard Neumeister, un austriac a fost ucis cu brutalitate în fața restaurantului său din Africa de Sud

Proprietar de restaurant „tăiat în bucăți” de un criminal negru cu o macetă în fața soției Proprietar de restaurant „tăiat în bucăți” de un criminal negru cu o macetă în fața soției - Colaj foto: sursa mirror.co.uk
Distribuie:

Proprietarul unui restaurant cu tematică germană a fost „tăiat în bucăți” în fața soției sale îngrozită, de către un bărbat înarmat cu o macetă, informează publicația The Mirror.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=GgRYL0s3ElQ

Eduard Neumeister, născut în Austria, a fost „de nerecunoscut” după ce a fost tăiat cu „zeci de lovituri” de macetă, la pensiunea sa din Africa de Sud. Bărbatul în vârstă de 67 de ani și partenera sa germană, de 62 de ani, au luat micul dejun la restaurantul și pensiunea pe care o conduc împreună. Cumplita crimă a avut loc în somnolenta localitate Balgowan din provincia KwaZulu-Natal, Africa de Sud.

Bărbatul a ieșit afară pentru a-și hrăni cei doi câini Rottweiler pe care îi ținea în atelierul său. Atunci a fost lovit brusc de un bărbat cu o macetă și a căzut la pământ. Soția sa a descris polițiștilor cum acesta s-a luptat cu înverșunare pentru viața sa. În cele din urmă Eduard, cunoscut de localnici ca Edi, a rămas întins la pământ într-o uriașă baltă de sânge.

Fusese lovit în repetate rânduri cu maceta, determinând-o pe soție să creadă că era mort. Bărbatul cu maceta a intrat apoi în bucătăria restaurantului și a apucat-o pe Margit, care era îngrozită, de gât. El a amenințat-o, spunându-i: „Dă-mi toți banii sau mori”. În timp ce o strângea de gât, Margit l-a văzut pe partenerul ei Eduard apărând în cadrul ușii. Era rănit oribil, acoperit de sânge și a venit în încercarea de a o ajuta.

Bărbatul a fost literalmente „tăiat în bucăți”

Atacatorul s-a întors și a lansat un al doilea atac, lăsându-l pe Eduard atât de rănit încât era de nerecunoscut. Polițiștii care au sosit ulterior, au spus că nu au văzut niciodată răni atât de groaznice provocate de un singur bărbat. Eduard a fost literalmente „tăiat în bucăți”.

Între timp, soția a fugit din casă și a alergat aproximativ 360 de metri până la drumul principal. A reușit să oprească o mașină care trecea și a fost condusă spre o localitate din apropiere. De acolo a putut apela serviciile de urgență.

Fiica de 38 de ani a bărbatului care locuiește în Cape Town, a povestit calvarul prin care au trecut părinții săi. Ea a spus că tatăl ei a avut puține șanse împotriva unui bărbat înarmat cu o macetă. Mama i-a povestit cum un bărbat negru i-a atacat, apoi a intrat în bucătărie și a încercat să o sugrume. Când soțul a venit să o salveze, criminalul pur și simplu l-a „tăiat în bucăți” pe tatăl său.

Declarațiile polițiștilor

Polițiștii sosiți la fața locului au spus că nu au mai văzut niciodată așa ceva. „Trebuie să fi fost lovit de zeci și zeci de ori și nu mai rămăsese nimic de pus într-un sicriu”, a declarat unul dintre aceștia.

Sylvia și-a exprimat speranța că moartea tatălui ei va veni ca un semnal de alarmă pentru țară. Este cunoscut faptul că sunt zeci de atacuri la fermele din Africa de Sud. Acestea aparțin în marea lor majoritate albilor. Niciodată însă nu a fost unul atât de îngrozitor.

Purtătoarea de cuvânt a poliției din Africa de Sud

Purtătoarea de cuvânt a poliției din Africa de Sud

Purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Poliție din Africa de Sud, căpitanul Nqobile Gwala, a declarat că Eduard a fost declarat mort la fața locului. Ea a confirmat faptul că s-a deschis o anchetă, dar până acum nimeni nu a fost arestat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*