Breaking News

Tatăl a cinci fete I-A TĂIAT STOMACUL SOȚIEI ÎNSĂRCINATĂ pentru a afla dacă va avea băiat

Dezgustătorul incident a avut loc în India, în statul Uttar Pradesh

A tăiat stomacul soției sale însărcinată pentru a afla dacă va avea băiat A tăiat stomacul soției sale însărcinată pentru a afla dacă va avea băiat - © istockphoto.com
Distribuie:

Într-un incident dezgustător, un tată care are cinci fiice, i-a tăiat stomacul soției  însărcinată în șapte luni, pentru a afla dacă dacă de data aceasta va avea un fiu, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Bărbatul femeii, pe nume Pannalal, a efectuat atacul incalificabil, în statul Uttar Pradesh din India, pe 19 septembrie.

I-a tăiat stomacul soției însărcinată

El și-a atacat soția cu o armă ascuțită. În momentul în care a fost arestat, și-a motivat fapta spunând că a dorit să afle dacă copilul nenăscut este băiat. Informația a fost dată de Pravin Singh Chauhan, un înalt oficial al poliției din zonă.

Soția sa, care are în jur de 35 de ani, era însărcinată în șapte luni. Incidentul s-a petrecut în localitatea Nekpur. Femeia a fost dusă de urgență la spitalul raional de către localnici. Datorită faptului că aceasta se află într-o stare foarte gravă, a fost transferată într-un spital din orașul Bareilly. Este capitala diviziunii Bareilly și a regiunii geografice Rohilkhand. Orașul se află la 252 de kilometri nord-vest de capitala de stat, Lucknow, și la 250 de kilometri est de capitala națională, New Delhi.

Familia victimei a susținut că bărbatul își dorea un fiu, deoarece avea deja cinci fiice. Ei presupun că a comis cumplita faptă pentru a afla dacă bebelușul este băiat sau fată. Informațiile au fost relatate de publicația „The Hindustan Times”.

În India, preferința de a ave băieți este încă puternică. Băieții adăugă bogăție într-o familie, în timp ce fiicele sunt o povară acestora. Părinții trebuie să vină cu o zestre consistentă pentru a avea șansa ca fiicele lor să se mărite.

Poate ești interesat:

Potrivit publicației Newsweek, „avorturile selective datorate sexului sunt răspândite în India”, unde familiile ar prefera să aibă băieți. Asta în ciuda faptului că există o lege care interzice aflarea sexului copilului înainte de naștere. Încălcarea aceste legi se pedepsește cu închisoare.

Potrivit unui raport din 2007 al Centrului Internațional de Cercetare pentru Femei (ICRW), preferința pentru fete în rândul familiile este un „fenomen bine documentat”. Acest lucru are implicații grave, ducând la creșterea feticidului feminin și cauzând rate mai mari de mortalitate în rândul fetelor.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*