Breaking News

I-a tăiat mâinile soției sale cu un topor ca „răzbunare pentru că îl înșela”

Bărbatul se confruntă acum cu 10 ani de închisoare după ce s-a stabilit că avea discernământ când a comis fapta

Margarita rusoaica ce are un brat bionic dupa ce sotul a dezmembrat-o Foto: © east2west news
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa de web că bestialul soț rus care i-a tăiat din gelozie mâinile soției cu un topor, se confruntă cu zece ani de închisoare, după ce a fost declarat sănătos mintal și apt pentru a fi judecat.

Dmitry Grachyov

Foto: &copy east2west news

Dmitry Grachyov în vârstă de 27 de ani a declarat în instanță că soția sa Margarita îl înșela și a vrut să se răzbune. Margarita și-a exprimat astăzi ușurarea că o instanță, după cinci audieri, l-a privat pe Grachyov definitiv de drepturile sale părintești, ceea ce înseamnă că niciodată nu îi va mai vedea pe cei doi copii ai săi și nici nu va juca vreun rol în educația lor. În decembrie anul trecut, el a forțat-o pe mama lor în vârstă de 26 de ani să urce într-o mașină și a condus-o într-o pădure unde a legat-o, a forțat-o să îngenuncheze și apoi i-a tăiat încheieturile de la mâini cu un topor.

De atunci, femeia a fost salutată ca o „sursă de inspirație” pentru opinia publică din Rusia după ce a căutat să depășească îngrozitoarele momente de tortură medievală la care a supus-o soțul ei. Mâna stângă i-a fost cusută înapoi de către chirurgi, iar acum are la brațul drept o proteză „robotică” pe care învață să o folosească. Procurorii au anunțat că soțul ei va mai fi acuzat de tentativă de omor, răpire și vătămare corporală gravă. Dacă va fi condamnat, el ar putea primi până la zece ani de închisoare.

Declarații din timpul procesului

Anterior, au existat informații că ar putea sta maximum trei ani în spatele gratiilor, fiind instabil psihic. Dar urmare a teste psihiatrice, s-a stabilit că a fost și este în deplinătatea facultăților mintale și apt pentru a fi judecat. În fața instanței din Serpukhov, într-o audiere cu ușile închise, el a spus judecătorului dintr-o cușcă de fier că era un „tată iubitor”. A menționat și faptul că timp de o lună, înainte de a-și dezmembra soția, nu a putut „să se gândească la altceva decât la faptul că era infidelă”.

Urmare a acestei gelozii patologice, el a mărturisit că i-a tăiat mâinile. Femeia nu a participat la audieri, dar anterior a negat faptul că și-a înșelat soțul și a recunoscut că a cerut divorțul din cauza comportamentului său violent și impredictibil. Olga Rusiyan, avocata Margaretei, a spus că Grachyov o amenința pe fosta sa soție cu mesaje din celula de detenție și că este mulțumită de faptul că acesta a fost lipsit de drepturile părintești. „Drepturile copiilor ei au fost protejate”, a mai spus ea.

Margarita spune acum că încearcă să se obișnuiască și să utilizeze proteza robotică ce i-a fost atașată. Fiii ei sunt „mândri” de brațul ei bionic, a spus ea. „Mamă, ești ca un robot”, le place acestora să-i tot repete. Femeia mai are de suportat o operație nouă la mâna stângă, pe care încă nu o poate folosi în mod corespunzător. Ea a mulțumit oamenilor din toată Rusia care au strâns bani pentru a o ajuta. „Vreau să vă mulțumesc, din nou și din nou tuturor. Dacă nu aveam acești bani, viața mea ar fi fost complet diferită”, a mai spus ea.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*